Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Enya73 20:09, 27 sty 2013

Ja znalazłam kurtkę w sklepie online w ofercie wyprzedażowej za 59 zł + 12 zł przesyłka
Gabisia 20:15, 27 sty 2013

Madżenko, błaaagam i zaklinam: daj znać jak już znajdziesz CISY!

Ja też potrzebuję większe na żywopłot i po cichu marzę o kulkach. kulkach na kiju i stożkach.
Są na pewno mniej problematyczne niż bukszpanki.

Ja mam Huntery od kilku lat, kupiłam je jak byłam w ciąży i nie mieściłam słoniowych nóżek do niczego innego.
Przetrwały całą budowę domu, dwie zimy i nie pękają od mrozów.
Mam do nich specjalne wkładko-skarpety i latam całą zimę, gdy pełno śniegu.
Wystarczy je wymyć, natrzeć oliwką i są jak nowe!

Kupiłam w internecie na przecenie, też niezbyt tanio, ale to jedne z niewielu butów, warte swojej ceny

Enya73 20:23, 27 sty 2013

A widziałyście te cudowne czarne w kwiatki? W sam raz do ogrodu, są boskie, ale niestety dużo droższe, niż klasyczne.
baraga1904 20:24, 27 sty 2013

...Hunterki??...taaaakkkk ale cena powala, mimo wszystko....
ana_art 21:10, 27 sty 2013

kalosze świetne, kurteczka również, ja mam zazwyczaj problem z tchibo, bo jak coś kupię to przeważnie rozmiarowo nie teges, albo się skończyło... co do huntterów to też mi się podobają ale żal mi by było wydać tyle kasy na buty do ogrodu które po pracy wyjściowo nie wyglądają, a poza ogród w kaloszach nie wychodzę wolę kupić za tę kasę rośliny lub coś innego do ogrodu
kwiatholandii 21:23, 27 sty 2013

Coś znou nadrobiłam. Pomysł z cisami jest super. Teżgo miałam , ale u nas stożki po 800 były i odpuściłam sobie., ale znowu mnie pokusiłaś. Teraz ja pokuszę Ciebie......
....A propos Hunterków. M połknął przynętę i na urodziny dostałam takie jak na tapecie (u mnie rozmawiałyśmy) Piękne!! Polecam. Choć drogie prezentują się obłędnie. Pierwsza parę mam już 4 lata i na budowie ze mną były i nic się nie stało. To zupełnie inna jakość. Są bardzo wytrzymałe.
kwiatholandii 21:24, 27 sty 2013

Poza tym Hanna Lis na zdjęciu z donicami( też pięknymi ) wygląda w nich super i nie tylko do ogrodu. Na codzień pasują do wielu rzeczy i sa bardzo wygodne
Pola 21:31, 27 sty 2013

Gabisia napisał(a)
Madżenko, błaaagam i zaklinam: daj znać jak już znajdziesz CISY!

Ja też potrzebuję większe na żywopłot i po cichu marzę o kulkach. kulkach na kiju i stożkach.
Są na pewno mniej problematyczne niż bukszpanki.

Ja mam Huntery od kilku lat, kupiłam je jak byłam w ciąży i nie mieściłam słoniowych nóżek do niczego innego.
Przetrwały całą budowę domu, dwie zimy i nie pękają od mrozów.
Mam do nich specjalne wkładko-skarpety i latam całą zimę, gdy pełno śniegu.
Wystarczy je wymyć, natrzeć oliwką i są jak nowe!

Kupiłam w internecie na przecenie, też niezbyt tanio, ale to jedne z niewielu butów, warte swojej ceny

Marzenko, mnie też namiary na cisy się przydadzą, będę lukać do do Ciebie coby okazji jakowejś nie przeoczyć. Buziaki zostawiam i lecę dalej...
Madzenka 21:39, 27 sty 2013

Szukalam cisów na allegro i na razie nic.... Trzeba poczekać do wiosny, zaczną się ogłaszać. Dodatkowo musimy wszystkie szkółki wiosną objeździć w poszukiwaniu....
Jak coś znajdę odtrąbię. Musimy znaleźć jakąś plantację cisową!!!
A ja dzisiaj u teściowej zastanawiałam się po raz kolejny jak 2 m stożka kukszanowego wykopać.......
Madzenka 21:40, 27 sty 2013

kwiatholandii napisał(a)
Poza tym Hanna Lis na zdjęciu z donicami( też pięknymi ) wygląda w nich super i nie tylko do ogrodu. Na codzień pasują do wielu rzeczy i sa bardzo wygodne

Nie drażnij mnie. H Lis ma wszystko...... grafitowe donice, leżaki tekowe i huntery!!!!!! Nie mogę się na nią patrzeć na tym zdjęciu