Widzę że skusiłaś się na senseverię hihi ładnie wyglada w czarnej donicy i bardzo łatwa w utrzymaniu.....poprostu mało podlewaj i już.....
Własnie w tej pręgowanej donicy mi się podoba. Poniewież lubi ciasno to ją wcisnę do ciasnej donicy, bo kurna jakaś falbanka w donicy jest i nie mogę jej wepchnąć do osłonki.
Dawniej miałam busz w donicach ale teraz muszę myśleć o bezobsługowych kwiatkach (sanseveria, zamia) lub o donicach z nawadnianiem... jak się zaczyna sezon ogrodowy zapominam o kwiatach w domu...
A tak wygląda moje najbliższe sąsiedztwo.... w ubiegłym roku wszystko się u nas w kącie ogrodu zbierało... wiosną usypaliśmy wzgórek i zrobiliśmy drenaż, przynajmniej do nas nie spływa...
proszę ... dzięki ogrodowisku wiem teraz, że w jednej ze scen gra sanseveria ... no i wiem, że sobie do domku kupię ... z tego co o niej piszecie wytrzyma ze mną
Zeta i Daneczka, mam polecenie wieczorem zrobić sesję od 20:00 do 20:00
Zatem bilety sprzedajemy na 20:00 , w przedsprzedaży taniej , przez net można dokonywać rezerwacji
A nie można by założyć wątku Wnętrzowisko Ogrodomaniaków np w Pogaduszkach lub Domowych na stałe?
Kffiatki we wnętrzach to też ogród wszak tyle, że w nieco nietypowej donicy/ogrodzeniu jakby
Może Danusia nie będzie miała nic przeciwko temu?
I wtedy każdy by zdanżał podejrzeć i obyłoby się bez stresów, płaczu, rwania włosów z głowy, sepuku i takich tam
Jest już taki wątek od dawna a kwiaty we wnętrzach to w domowych jest też chyba zaraz sprawdzę.
Sanseveria fajowo wygląda...
na seans się szykuję...ale coś mi się zdaje, ze pomimo tego iż miejsce sobie zaklepalam to na 20 nie zdąże
ale popieram pomysł od wieczora do wieczora...