Marzenko dzięki za namiary na tę giełde. Jak rozumiem tam można nabyć różne roślinki nie tylko cięte ( bo takie dominują w galerii). I widziałam gdzieś tam na stronie informacje o jakiejś karcie którą można wyrobić - tam detalicznie można normalnie kupować czy trzeba mieć kartę jak np. w Makro?
Ale ja juz sobie pukładalam wczoraj wygląd podjazdu i już mi lepiej
Bedzie 10 grabów strzyżonych w kwadraty. Pod nogami skarpeta z noskich bukszpanow. W srodku werbena lub przetacznik (niebiesko, fioletowo) i na przełamanie monotonii dwie duże kule bukszpanowe. Kule już wkopane
Mam nadzieję, że mnie dostawcy znów nie zrobią w bambuko bo wtedy się wnerwię
Trzy które nie wymarzły przy ziemi idą do wielkich donic, będą stały na kolejnym tarasie jako osłona przed wścibskimi. Pozostałe 4 wędrują do sasiadki, która się ich nie boja
Paola możesz kupic na giełdzie piekne doniczkowe np. storczyki, Plamy, zamie itp, donice i ozdoby do domu. Ciętych jest mnóstwo. Sezonowych w doniczkach zawsze dużo. Gabi w ten weeknd kupiła kule bukszpanowe, czekam y na ropoczęcie sezonuntrawkowego.
Nie musisz mieć karty, kupujesz bilet wjazdu -7 zł jednorazowo. Ceny dla detalistów są niestey droższe niż dla hurtownikow, ale seozonowe rośliny kupujesz w bardzo dobrych cenach.
Moej wiadro z żonkilam - zdjęcie z tarasu ( 10 małych doniczek) w cynowym wiadrze kosztowało 45 zl.
Zatem polecam, ale musisz być rano, nie póżniej niż o 7:30