Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 22:33, 25 kwi 2013

Slawko napisał(a)
Mnie też jutro rano czeka koszenie W poniedziałek w sumie kosiłem... ale po koszeniu był nawożony Florovitem i już widać efekty... trawsko rośnie jak na drożdżach

Chyba podlewasz, bo mój rośnie dzięki nawadnianiu... Za długi po tygodniu jest..
Madzenka 22:34, 25 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Marzenko cudownie u Ciebie,taras bajka,zdolna z Ciebie kobitka Ja jestem tak padnieta ze nawet nie wiem jak sie nazywam ale dobrze mi z tym

Idę do Ciebie
Madzenka 22:34, 25 kwi 2013

Magda70 napisał(a)

No coś mu się od życia (od żony) należy....

Czyżbyś znała z autopsji ?
Madzenka 22:35, 25 kwi 2013

Rench napisał(a)
Pozdrawiam Madżen

Pozdrawiam
BIegn Was poczytać
Sebek 22:36, 25 kwi 2013

Też takie tempo lubię - jednym okiem zaglądam tu, drugim szperam po necie i robię śledztwo co mogą nam dać pojutrze na zadanie, a rencami i nogami się pakuję

Graby urosną - przecież sama pokazywałaś z żywopłotem jak urosły od zeszłego roku - z tymi też tak będzie
monitka 22:37, 25 kwi 2013

Kurcze Marzenko naprawdę taka kicha z grabami? Trzymam kciuki w takim razie za drugiego dostawcę, oby był lepszy
Magda70 22:41, 25 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Czyżbyś znała z autopsji ?

Wiesz...u mnie w domu jest na odwrót...to ja oglądam sport Żon przy okazji...
Tzn ja przede wszystkim siatkówkę oglądam i on biedak "musi" ze mną...
A w piłkę to on woli grać...ale kolano jeszcze nie sprawne do konca...więc tylko ogląda
Slawko 22:44, 25 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Chyba podlewasz, bo mój rośnie dzięki nawadnianiu... Za długi po tygodniu jest..

Podlałem tylko raz, zaraz po nawożeniu... najwyraźniej dobry ten nawóz z tego Florovitu Nie żebym reklamował
kwiatholandii 06:02, 26 kwi 2013

Marzenko, słabo jak słysze z tymi grabami. Najgorzej jsk się chce miec już już Znajdziesz coś lepszego Szkoda kasy na te za 130 zł, chyba, że tylko 3 potrzebujesz. Wtedy szybszy efekt będzie

U mnie też przestoje są ciągle. Wczoraj ryłam od 19 do zmroku . Posprzatałam w miarę,wyrzuciłam nawodnienie z tej częsci frontowej w 80%. Siedzę i patrzę na te samotne bukszpany i jakoś tak nie mam weny 20 traw czeka na zaproszenie.Ni ewiem juz sama. Mam nadzieję, że za 6 godzin będzie już tzw ryneczek posprzątany, to wrzuce te moje wypociny bukszpanowe. Może cos doradzisz

ps. Dziś Ci chyba pobódkę zrobiłam co?
ana_art 07:50, 26 kwi 2013

Nie wiem jak jest z grabami u Szmitów, ale z tego co się orientuje to oni rozwożą swoje rośliny do różnych miejsc... może zadzwoń do nich, może będa mieli jakis transport w Twoje okolice... w tamtym roku jak kupowaliśmy umbry to przywieźli je może za 4 dni A jakościowo rośliny mają bardzo dobre.