Sebek napisał(a) Też takie tempo lubię - jednym okiem zaglądam tu, drugim szperam po necie i robię śledztwo co mogą nam dać pojutrze na zadanie, a rencami i nogami się pakuję
Graby urosną - przecież sama pokazywałaś z żywopłotem jak urosły od zeszłego roku - z tymi też tak będzie
Owszem rosną, ale najpierw muszą się ukorzenić....
monitka napisał(a) Kurcze Marzenko naprawdę taka kicha z grabami? Trzymam kciuki w takim razie za drugiego dostawcę, oby był lepszy
Kicha
Magda70 napisał(a)
Wiesz...u mnie w domu jest na odwrót...to ja oglądam sport Żon przy okazji...
Tzn ja przede wszystkim siatkówkę oglądam i on biedak "musi" ze mną...
A w piłkę to on woli grać...ale kolano jeszcze nie sprawne do konca...więc tylko ogląda
Ha równouprawnienie
Slawko napisał(a)
Podlałem tylko raz, zaraz po nawożeniu... najwyraźniej dobry ten nawóz z tego Florovitu Nie żebym reklamował
Oj tam oj tam
my co 3 min reklamujmyy Forovit, Magiczną Siłe i inne
kwiatholandii napisał(a) Marzenko, słabo jak słysze z tymi grabami. Najgorzej jsk się chce miec już już Znajdziesz coś lepszego Szkoda kasy na te za 130 zł, chyba, że tylko 3 potrzebujesz. Wtedy szybszy efekt będzie
U mnie też przestoje są ciągle. Wczoraj ryłam od 19 do zmroku . Posprzatałam w miarę,wyrzuciłam nawodnienie z tej częsci frontowej w 80%. Siedzę i patrzę na te samotne bukszpany i jakoś tak nie mam weny 20 traw czeka na zaproszenie .Ni ewiem juz sama. Mam nadzieję, że za 6 godzin będzie już tzw ryneczek posprzątany, to wrzuce te moje wypociny bukszpanowe. Może cos doradzisz
ps. Dziś Ci chyba pobódkę zrobiłam co?
Zaraz pobiegnę do Ciebie
ana_art napisał(a) Nie wiem jak jest z grabami u Szmitów, ale z tego co się orientuje to oni rozwożą swoje rośliny do różnych miejsc... może zadzwoń do nich, może będa mieli jakis transport w Twoje okolice... w tamtym roku jak kupowaliśmy umbry to przywieźli je może za 4 dni A jakościowo rośliny mają bardzo dobre.
Aniu ja potrzebuję 10 szt. W uiegłym roku kupiłam 8, w poprzednim 3 wszystkie po 130 zl. Rosną bardzo powoli... Ja się nie będę denerowować, mam czas
gierczusia napisał(a)
Spokojnie .. Damy grabom troszku czasu , coby siem ogarnęły ... Będą nasz i Ciebie , przede wszystkim cieszyły w kolejnych sezonach
Jedno jest pewne, graby będą wyższe niż planowałam - wypuszczę je na ok 2 m. Taki fajny szpaler będzie
gierczusia napisał(a) Madzen .. Jak znajdziesz chwilkęto napisz plizzzz czym ogarniasz deski tarasowe .. Bo domyślam się ,że jeszcze w tym roku nie mały zabiegów spa a jednak wyglądają przepięknie
Buziam
Olej do drewna na bazie wody (?) flugera
Gabisia napisał(a)
My byłyśmy z Madzią
Ale dziwna ta szkółka...
Cisy były albo malutkie Wojtki, albo Baccaty duuuże i trochę dziwnie strzyżone.
Ni to w stożek, ni to w walec.
Ale ceny niestety bardzo wysokie za te cisy
Buziaki!
Gabi musim ponegocjować...
Enya73 napisał(a) Marzenko, u Ciebie jak zwykle miałam najwięcej do nadrabiania Ale dałam radę Jak zwykle wszystko u Ciebie perfekcyjnie zrobione i zaplanowane
Ściskam serdecznie
Perfekcyjne patyczki za 7 zeta... Podpórki o malo nie kupiłam 2 x droższe
asc napisał(a) Muszę zwiewać do roboty.... nie mam czasu już doczytać... ale graby kupowałaś po 7zł????? To ja chyba nie dożyję tego by zobaczyć przycięte w prostopadłościany te drzewka
Ja chyba teź....
irena_milek napisał(a) melduje, ze dziś wyciągam potwora z piwnicy, ciekawa jestem jaką ma kondycję i wszystko inne
O Irenko cieszę się
ale mogę się spotkać dopiero po weekendzie majowym
Gosiniak napisał(a) Marzenko widzę, że ty też sporo roboty masz, więcej ode mnie tych buksików kupiłaś, ja jeszcze 50 muszę dokupić, jest co robić przy takich zmianach, ale będzie pięknie
Gosiu coś z moich nie jestem zadowolona... Strasznie nierówne.. Poczochrane okropniaście...
bociek napisał(a) Madzen, przylecialam na tulipki i...poczekam grzecznie na foteczki
O matko... Chyba w oczekiwaniu zasnęłaś
Pawlus napisał(a) Ale tempo u Ciebie. Nie wiem jak dam radę nadrobić w poniedziałek po weekendzie na uczelni
Liczę na dalszy rozwój wiosny. Piękna magnolia gwiaździsta. Moja dzisiaj rozkwitła.
Klonowy kwiatek zostawiam
Już myślalam , że to jakaś nowa odmiana magnoli
Syla napisał(a) Heloł ..... dzisiaj preparat został wstrzyknięty ale do połowy ogrodu .... Reszta potem ale jeszcze udało mi się cały ogród promanalem psiknąć tylko dlatego , że mi jeden pan pomógł , sama nie dałabym rady tak ze wszystkim .... pozdrówka
Zaczęłam skubać żurawki
Żurwaki skubnę w poniedzialek !
Syla napisał(a) Aaaa podobno tulipki zaczynają kwitąć .... Ciekawam bardzo efektu !
Na razie kiwtną same biale
Loosiuu napisał(a) Marzenko chyba zakochałem się w magnoliach w tym roku!!! Pełno kwiatów mają! Dlatego prośba do Ciebie o fotki jak tam twoje
Łosiu dopiero teraz się zakochałeś? Ale nic dziwnego, wiosna , czas miłości
asc napisał(a) Melduję, że w mojej żółtej magnolii paki pękają
Jutro złożę meldunek z mojej
Magda70 napisał(a) E tam...moja ma jeszcze mocno zaciśnięte pąki...żółta...
Bo różowa to już wogóle nic jeszcze nie ma...no może takie ciut , ciut...
Moja gwiaździsta już się przymierza do przekwitnięcia
Kondzio napisał(a) Pozdrawiam i buziam hi hi hi
Hi hi hi
Evchen napisał(a) Heloł Setka tulipanów tu kwitnie podobnież Zaopatrzę się w chipsy niskotłuszczowe wodę - bez gazu, bo jestem na diecie, i w kostki lodu dla ostudzenia wypieków na twarzy --- i będę czekać na relację obrazową
PS.
Pąka magnolii wstawię, się nie bój. Tylko aparat odzyskam z rąk eMa
Ewuś ja dzisiaj wpadłam w szal sałatek. Zdjęć nie ma...
JulkAd napisał(a) Dzisiaj pismo obrazkowe obejrzałam...jutro napiszę, padam z nóg , buziam
Ja też padam na buźkę
Urszulla napisał(a)
Dzięki , zapisałam w kajet
I kup koniecznie
Rench napisał(a)
Anabell napisał(a) Marzenka! co zajrzę przejrzę kilkanaście stron, czas mi ucieknie i na zostawienie śladu nie starczy.
Podpatruję bukszpany . Twój trawnik musi być jak dywanik. Pielęgnowałaś go a u nas jeszcze śnieg leżał.
Pokazuj zdjęcia. Pozdrawiam.
Trawnik rzeczywiście już ładny, zieloniutki, dzisiaj skoszony zatem jutro szybciutko zrobię zdjęcie
Gardenarium napisał(a) Byłam,ale tulipanów nie było.
Danusiu jeśli jutro nie dam rady, oiecuję w niedzielę
irena_milek napisał(a) Marzenko, a ty gdzie, juz się wszyscy martwią!
Przeoralam kuchnię
Jutro mam dom pełen gości
żyję tylko cosik zmęczona jestem
Syla napisał(a) Aaaa podobno tulipki zaczynają kwitąć .... Ciekawam bardzo efektu !
Na razie kiwtną same biale
Loosiuu napisał(a) Marzenko chyba zakochałem się w magnoliach w tym roku!!! Pełno kwiatów mają! Dlatego prośba do Ciebie o fotki jak tam twoje
Łosiu dopiero teraz się zakochałeś? Ale nic dziwnego, wiosna , czas miłości
asc napisał(a) Melduję, że w mojej żółtej magnolii paki pękają
Jutro złożę meldunek z mojej
Magda70 napisał(a) E tam...moja ma jeszcze mocno zaciśnięte pąki...żółta...
Bo różowa to już wogóle nic jeszcze nie ma...no może takie ciut , ciut...
Moja gwiaździsta już się przymierza do przekwitnięcia
Kondzio napisał(a) Pozdrawiam i buziam hi hi hi
Hi hi hi
Evchen napisał(a) Heloł Setka tulipanów tu kwitnie podobnież Zaopatrzę się w chipsy niskotłuszczowe wodę - bez gazu, bo jestem na diecie, i w kostki lodu dla ostudzenia wypieków na twarzy --- i będę czekać na relację obrazową
PS.
Pąka magnolii wstawię, się nie bój. Tylko aparat odzyskam z rąk eMa
Ewuś ja dzisiaj wpadłam w szal sałatek. Zdjęć nie ma...
JulkAd napisał(a) Dzisiaj pismo obrazkowe obejrzałam...jutro napiszę, padam z nóg , buziam
Ja też padam na buźkę
Urszulla napisał(a)
Dzięki , zapisałam w kajet
I kup koniecznie
Rench napisał(a)
Anabell napisał(a) Marzenka! co zajrzę przejrzę kilkanaście stron, czas mi ucieknie i na zostawienie śladu nie starczy.
Podpatruję bukszpany . Twój trawnik musi być jak dywanik. Pielęgnowałaś go a u nas jeszcze śnieg leżał.
Pokazuj zdjęcia. Pozdrawiam.
Trawnik rzeczywiście już ładny, zieloniutki, dzisiaj skoszony zatem jutro szybciutko zrobię zdjęcie
Gardenarium napisał(a) Byłam,ale tulipanów nie było.
Danusiu jeśli jutro nie dam rady, oiecuję w niedzielę
irena_milek napisał(a) Marzenko, a ty gdzie, juz się wszyscy martwią!
Przeoralam kuchnię
Jutro mam dom pełen gości
żyję tylko cosik zmęczona jestem