Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Lena 21:49, 05 maj 2013

Marżenka Twoje rabaty przyprawiają mnie o szybsze bicie serca

A karmnik to jedna z moich ulubionych aranżacji w twoim ogrodzie

Madzenka 21:51, 05 maj 2013

Magda70 napisał(a)
Powzdychałam...
i też dziś tulipki z cebulami wykopywałam...bo mi się pomerdały...i też czerwony hehe...

Ja mam takie uparte egzemplarze z jesieni 2010 - wtedy w kwadratach była kolorowa mieszanka. Do tej pory mi wyłażą te czerwone urywam im liście zaraz po zakwitnieciu a one i tak się nie poddają
Madzenka 21:56, 05 maj 2013

Magda70 napisał(a)
Powzdychałam...
i też dziś tulipki z cebulami wykopywałam...bo mi się pomerdały...i też czerwony hehe...

Moje czerwone wyłażą z uporem maniaka od trzech lat.... wyrywam od razy po zidentyfikowaniu czerwonego pąka a one są niezniszczalne...
Magda70 21:56, 05 maj 2013

Padłam...ta biała aranżacja w Keukenhof...padłam i nie mogę się podnieść...normalnie sobie zdjęcie muszę skopiować....CUDO
Madzenka 21:58, 05 maj 2013

Gosiniak napisał(a)
Marzenko śliczny ogródek ale to już doskonale wiesz, tulipany jednak na wiosnę trzeba mieć, będę u siebie na pewno dosadzać, bo mam głównie takie zwykłe czerwone i żółte, jak przekwitną to je pogrupuję i posadzę gęściej i dokupię jakieś bardziej wypasiowe jak u ciebie

Ciągle mi wyskakuje błąd systemu wam też?

mi tez ciągle wyskakuje błąd - duże obciążenie forum , sporo czytających, wszyscy wklejają zdjęcia

Czerwone i żólte są najwcześniejsze i tych nie trzeba wykopywać. Inne odmiany kwitną w późniejszym terminie. Ja nie tylko eksperymentuję z odmianami ale i kolorami... i co roku stwierdzam, że to nie to....
Madzenka 21:59, 05 maj 2013

Lena napisał(a)
Marżenka Twoje rabaty przyprawiają mnie o szybsze bicie serca

A karmnik to jedna z moich ulubionych aranżacji w twoim ogrodzie

Lena a karmnik już posadziłaś u siebie?
Magda70 22:01, 05 maj 2013

Gosiniak napisał(a)
Marzenko śliczny ogródek ale to już doskonale wiesz, tulipany jednak na wiosnę trzeba mieć, będę u siebie na pewno dosadzać, bo mam głównie takie zwykłe czerwone i żółte, jak przekwitną to je pogrupuję i posadzę gęściej i dokupię jakieś bardziej wypasiowe jak u ciebie

Ciągle mi wyskakuje błąd systemu wam też?

Tak...mi też od kilku dni błąd systemu często wyskakuje...serwer nie wyrabia...
Madzenka 22:01, 05 maj 2013

Magda70 napisał(a)
Padłam...ta biała aranżacja w Keukenhof...padłam i nie mogę się podnieść...normalnie sobie zdjęcie muszę skopiować....CUDO

Ja się też w niej zakochałam... pewnie teraz w każdej gazecie o ogrodach będzie eksploatowana Kiedy skopiujesz?

Madzenka 22:02, 05 maj 2013

To ja chyba sobie avatarek powinnam zmienić?
Konstancja30 22:04, 05 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Skoro na kązdym zdjęciu jest Tytus.... nie wiem jak on to robi, że zawsze w kadr wejdzie, to pokażę co Titi lubi najbardziej Tarzanie się w trawie

po seansie wieczornym powiem, ze mam ochotę zrobić to samo ... to samo co Tytus oczywiście ...
Madżena wiesz, że ten ogród to kawałek dobrej roboty ... majstersztyk i to własnymi ręcami ... !!! ...