Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 20:54, 10 paź 2015

Ewuś...brzydko powiadasz?? Brzydko to pojęcie względne wredoto kochana!!

Juzia...nie chowam kulek ceramicznych...leża sobie całą zimę ale już nadają się do malowania. Wiosną je potraktuję.

Buziazki siarczyste dla reszty ślę...w podziękowaniu za miłe slowa.

Meczyk oglądam...

Juzia 21:00, 10 paź 2015

Malowanie? A one nie są szkliwione???
MirellaB 21:01, 10 paź 2015

Magda70 napisał(a)

Mirella...ale ja właśnie po 2 latach wymieniłam beatlesy na seslerie
Jak już pisalam wcześniej ona aby ładniej wyglądała musi mieć jakiś ogranicznik....chyba najlepiej w formir doniczki...

Czyli te zielone trawy to nie The Beatles?
iwka 21:07, 10 paź 2015

Magda70 napisał(a)

180cm
Jak se przypomne ich napełnianie....brrrr masakra!

No na pewno ciężko było, pytałam bo tuje masz też cięte na taką wysokość, Toszka ostatnio mi pisała ze żywopłot powinien być min. 2,2-2,5, wizualnie wtedy jest ok, trochę za wysoki dla mnie. U Ciebie jest ok. nie ?
Magda70 21:13, 10 paź 2015

Juzia napisał(a)
Malowanie? A one nie są szkliwione???

nie. ta powloka, która były potraktowane odchodzi. Zresztą na którym zdjęciu widać..
Magda70 21:16, 10 paź 2015

MirellaB napisał(a)

Czyli te zielone trawy to nie The Beatles?

Mirella...ale które?? Bo tam wszystkie zielone
W tym poście w którym podaję lata 2013, 14 i 15 na pierwszych trzech jest beatles a na czwartym już pokazuję posadzoną seslerię w miejsce wlaśnie beatlesów, które zbrzydly...
Magda70 21:18, 10 paź 2015

iwka napisał(a)

No na pewno ciężko było, pytałam bo tuje masz też cięte na taką wysokość, Toszka ostatnio mi pisała ze żywopłot powinien być min. 2,2-2,5, wizualnie wtedy jest ok, trochę za wysoki dla mnie. U Ciebie jest ok. nie ?

Jak najbardziej nam to nie przeszkadza. Nie jest za niski.
JulkAd 21:18, 10 paź 2015

Magda70 napisał(a)

Meczyk oglądam...

I ja też oglądam...trwa 3 set i palce obgryzam, ale uff...już za nami...dzisiaj coś panowie nie powalają formą...no ale nie można być cały rok w formie...oby 4 był już górki....buziaki Madziu

Modrzewiowa jak tylko jest na fotach to zawsze na mnie wrażenie robi
...czy ID szybko idzie u Ciebie w rozłogi?, czy dopiero przy starszych kępach?
babka 21:20, 10 paź 2015

Piękne kadry! Oglądam i oglądam Wszystko wysmakowane takie i wymuskane jak w katalogu. Fantastycznie komponujesz rośliny i całą resztę, Werbena ze stipą w tle wygląda cudownie.
Też miałam dzisiaj chęć chwycić carexy do podziału ale czasu zbrakło Gdyby nie masa innych prac pewnie bym to zrobiła ale się nie wyrabiam więc zostawiam na wiosnę .
Magda70 21:31, 10 paź 2015

JulkAd napisał(a)

I ja też oglądam...trwa 3 set i palce obgryzam, ale uff...już za nami...dzisiaj coś panowie nie powalają formą...no ale nie można być cały rok w formie...oby 4 był już górki....buziaki Madziu

Modrzewiowa jak tylko jest na fotach to zawsze na mnie wrażenie robi
...czy ID szybko idzie u Ciebie w rozłogi?, czy dopiero przy starszych kępach?

szybko idzie. Rok temu sadziłam i już mialam co ciachać.

No jest 4 set...w końcu się odblokowali...