Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 19:30, 25 sty 2016

Anda napisał(a)
Hej, przyszłam z pozdrowieniami od Lady Violet Muszę poczytać, co znowu robisz?

Uwielbiam tę postac!! Te jej miny i puenty są nie do podrobienia
Skończyłam ogladać sezon 6 na siódmym odcinku i nie mogę następnych znaleźć
Magda70 19:33, 25 sty 2016

Madzenka napisał(a)
Magda Ty robisz stół czy stolik kawowy, czy jedno i drugie?
Bo chyba profile do stołu nie zrobisz sobie takie dookoła jak w stoliku kawowym?

Madżen...stolik kawowy. Teraz mam troszkę duży bo 90x120cm i zamierzam go sprzedać i zrobić nowy mniejszy.

Stół mnie też kręci. Coś takiego jak Asia właśnie zrobila ale jest małe ale...ja czasami muszę posadzić 12 osób i dlatego potrzebuję aby stół był rozkladany. Wiec ten temat muszę przemyśleć.
Magda70 19:34, 25 sty 2016

malkul napisał(a)
całą chate zmieniasz?

eee no co Ty. Zmieniam pewne elementy, które potem mogę wykorzystać w domku nad jeziorem. Jak na razie mała graciarnia mi się w garażu robi
Magda70 19:36, 25 sty 2016

Juzia napisał(a)
Już pospawane?
Bo u mnie to było... "ale pamiętasz, że nie mmusisz co pół roku przypominać?"
No i se będę miała stolik

Juzia...very śmieszne

W środę dopiero bedzie czas aby porozglądać się za metalem...
Juzia 19:55, 25 sty 2016

Magda70 napisał(a)

Juzia...very śmieszne

W środę dopiero bedzie czas aby porozglądać się za metalem...

Madzenka 20:26, 25 sty 2016

Magda opłaca sie samemu spawać? Na tej stronie Take me Home takie fajne SOM. Az sie musialm powstrzymać przed dalszym oglądaniem bo muszę najpierw koncepcje kolorystyczna chałupy przemyslec. Wczoraj mnie na copper pink i Orange wzięło..... Mam ochotę cały czarny wywalić z domu, ale M mnie by ukatrupił wiec nie ryzykuję zycia..... Ale stopniowo sie całkiem wybielę aby potem dodac kolor pastelowy
nawigatorka 20:32, 25 sty 2016

Madzenka napisał(a)
Magda opłaca sie samemu spawać? Na tej stronie Take me Home takie fajne SOM. Az sie musialm powstrzymać przed dalszym oglądaniem bo muszę najpierw koncepcje kolorystyczna chałupy przemyslec. Wczoraj mnie na copper pink i Orange wzięło..... Mam ochotę cały czarny wywalić z domu, ale M mnie by ukatrupił wiec nie ryzykuję zycia..... Ale stopniowo sie całkiem wybielę aby potem dodac kolor pastelowy

spawanie plus dobry stolarz to ponad 1/3 ceny oszczędności i to przy większym wymiarze. o koszcie transportu nie wspominając. mój stół i stolik na wzór ich robiony. za spawanie i stal płaciłam 500 zł, za malowanie 150, i do tego blat.
Magda70 20:33, 25 sty 2016

Madżen...właśnie się musze przekonać jak to cenowo wyjdzie. eM w srodę podjedzie i popyta a potem bedziemy myśleć.
Pastelowy powiadasz...też ciekawie
U mnie biele, szarości a teraz ciągnie ku czarnemu...
Magda70 20:34, 25 sty 2016

No wlaśnie Asia...też liczę na mniej wiecej takie ceny.
Anda 20:35, 25 sty 2016

Magda70 napisał(a)

Uwielbiam tę postac!! Te jej miny i puenty są nie do podrobienia
Skończyłam ogladać sezon 6 na siódmym odcinku i nie mogę następnych znaleźć

Uuu, to szkoda. Mam nadzieję, że Ci się niedługo uda.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies