Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Milka 11:36, 06 mar 2013

Jestem na bieżąco, Zeta się odnalazła, wpadłyście w rytm..
a i o sałatkach czytam, od razu chęć i o skrzyniach srebrzystych, po malowaniu się melduję na oglądanie, ale będzie wypasiony warzywniak!
grazyna 14:27, 06 mar 2013

Ja zamawiam roślinki, Ty farby Ot wiosna nas do pracy zaciąga, coby zimę w pasie zgubić

Miluśkiego dnia
Magda70 15:17, 06 mar 2013

ewa004 napisał(a)
No i pobliskie tartaki będą miały żniwa ,wszyscy skrzynie na warzywniaki robią

Ale skrzynie super

Z tartaku nie braliśmy desek...bo żadna rewelacja nie była a tylko 5 zł tańsze...pff

Zeta napisał(a)
Będą warzywniaki ...będą wiosenne sałatki hahahah

taaaa...i nic więcej nie napiszę bo...nie

ka1sia napisał(a)
Hej, witam pracusia! Ja dzisiaj biegam po wątkach, chłonę jak gąbka, bo mam dzień wolny!!!!
Warzywniczek zapowiada się super, taki wypasiony, extra! ja tez planuję skrzynie, ale z moim tempem, to nie wiem czy coś w ogóle zdąży urosnąć Muszę Wam zabrać troszkę tej pozytywnej energii, to dam radę,....chyba Pozdrowionka zostawiam, Kasia

Ty mi nic nie zabieraj!! A sio!! Całą zime zbierałam energie

ewa004 napisał(a)
I tu się jakieś spotkanie szykuje !!!! nie ja się chyba z tego forum wyprowadzę

Ale my z Beatą tylko dwie się spotkamy...nie to co południe Polski
I się nie wyprowadzaj tylko dawaj nad morze...

asc napisał(a)
Nie czytam...... ale jeszcze żyję... streszczenia ciekawostek kopiować do mnie ..

I dobrze...najważniejsze, że żyjesz..resztę jakoś ogarniesz...tak mi się wydaje

irena_milek napisał(a)
Jestem na bieżąco, Zeta się odnalazła, wpadłyście w rytm..
a i o sałatkach czytam, od razu chęć i o skrzyniach srebrzystych, po malowaniu się melduję na oglądanie, ale będzie wypasiony warzywniak!

O tak...rytm wraca powoli
Skrzynie...kiedy ta sobota będzie - bedziemy oglądać zobaczymy co wyjdzie...
popcorn 15:21, 06 mar 2013

Hej Magdo! Srebrzyste powiadasz? Ja po najmniejszej linii oporu, zostawiam jak są Skrzynki używane, więc deszcze i różne pogody przeszły... wyłożyłam tylko boki folią żeby nie chłonęły zbytnio wody z ziemi i już...

pozdrawiam!!
Magda70 15:26, 06 mar 2013

grazyna napisał(a)
Ja zamawiam roślinki, Ty farby Ot wiosna nas do pracy zaciąga, coby zimę w pasie zgubić

Miluśkiego dnia

Miluśkiego ...ale nie martw się przyjdzie pora na roslinki Tylko Marzena kazała mi z trawami czekać ...więc ja niechętnie lecz posłusznie czekam...
ka1sia 15:35, 06 mar 2013

Magda, no dobra, oddam Ci tę energię, skrzynek nie wymalujesz i będzie potem na mnie
Magda70 16:01, 06 mar 2013

ka1sia napisał(a)
Magda, no dobra, oddam Ci tę energię, skrzynek nie wymalujesz i będzie potem na mnie

Wiesz, z drugiej strony jak ty bedziesz mieć te energię to pomalujesz moje skrzynie
ka1sia 16:12, 06 mar 2013

Magda70 napisał(a)

Wiesz, z drugiej strony jak ty bedziesz mieć te energię to pomalujesz moje skrzynie

no tak, skrzyniom wszystko jedno, kto pędzlem pomacha to co, nie oddawać?
Pszczelarnia 17:30, 06 mar 2013

Magdo z Ogrodu Nowoczesnego - gdzie ten warzywnik? Przez rosnącą potoczystość słów nie mogę się przebić. Wiem, że będzie Cię wegetariańsko pasł, bo Irena mówi wypasiony.
Pszczelarnia 17:32, 06 mar 2013

Marzena2007 napisał(a)
Napisz nam jakie robisz sałatki. Będziemy wirtualnie z Tobą robić jak w słynnej scenie w "Nie lubię poniedziałków" przed TV

Czy sałatki Marzeny są w kuchni ogrodowej? Ona też robi pyszne. Wobec nich mogłabym zrezygnować z białka zwierzęcego.