Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 21:18, 23 kwi 2013

Sama jestem ciekawa efektu nasadzeń...i niecierpliwa...ale czekam na info ze szkółek odnośnie traw...
A trawy dopiero w maju....tzn czarna juz jest ale rozplenica ze 2 tyg...a ja 14 maja na tydzień wyjeżdżam i chyba dopiero po powrocie uda mi się skonczyć...i to mnie smuci niestety..
Kasiek 21:19, 23 kwi 2013

Nektarynke przytargalam,kcesz?
Magda70 21:24, 23 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Witam się Madziu u Ciebie - pierwszy raz "daję głos" Byłam już kilka razy chociaż wszystkich stronek to nie dam rady choć bardzo chciałabym. Widzę że się u Ciebie dzieje, przesadzanie krzaczorków, będziesz równać kształt rabatki (Fale Dunaju - mnie się w sumie podobają ale pewnie lepiej będzie bez.) A warzywniczek to mnie już super zauroczył, bo ja też chcę coś podobnego, ale też w przyszlym roku bo w tym to już nie dam rady. No i najpierw mnie zauroczył a potem mi szczęka opadła jak przeczytałam ile do tego wlazło ziemi... To ja se zrobiem niższy i mniej "trumienek na wrogów" Bardzo ładnie masz zrobione te skrzynie. Pozdrawiam serdecznie...

Witaj Aniu...nie czytaj stronek bo to bez sensu - dużo paplaniny...dopiero teraz się coś zaczyna dziać
Skrzyniami sami byliśmy przerażeni...ilością ziemi ale jak się powiedziało A to trzeba B i już...
A fale dunaju też mi się podobały...ale już się opatrzyły i trza zmienić... i z tego się cieszę
A ja u Ciebie byłam i oglądałam efekty przycinania tych duuużych iglaków....co się sama za nie nie wziełaś Pozdrówka
Magda70 21:25, 23 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Nektarynke przytargalam,kcesz?

Co się głupio pytasz?? Ale co? kwiaty mam jeść??
Kasiek 21:28, 23 kwi 2013

Poczkej trochu to i na witaminki sie zalapiesz
hanka_andrus 21:28, 23 kwi 2013

Podziwiam skrzynie, pełen profesjonał! Teraz tylko posiać, posadzić i czekać na efekty! Gratuluję!
Magda70 21:35, 23 kwi 2013

Haniu - dziękuję Już posadzone...została tylko ostatnia skrzynia - czeka na pomidorki...kalarepkę

Kasiek...czekam, nóżkami już przebieram...Chciałam kiedyś nektarynkę posadzić...ba! Posadziłam ale zmarzła biedaczka....i już z niej zrezygnowałam...a tak lubię...
Ale mam za to 3 czeresnie bo je uwielbiam
Kasiek 21:40, 23 kwi 2013

U mnie czeresnia padla a tez uwielbiam,nektarynki czuja sie dobrze, w tamtym roku z pierwszego drzewka mialam juz owoce (5 szt) teraz jest obsypana kwiatem-zobaczymy.Druga dopiero zaczyna i mam 1 kwiatka Mysle tez o brzoskwini.
Madzenka 22:02, 23 kwi 2013

Magda u Ciebie niemal szkółka jałowcowa!
Przypomnij, czy to minituowe?
Ja bym nie pojechala do Holandii bez skończenia rabaty!!! Kupuj rozplenice, szukaj!!!
Magda70 22:07, 23 kwi 2013

Jałowce golden carpet...
Ale mnie podpuszczasz....
Ciągle sprawdzam skrzynkę mailową...ale odezwała sie jedna szkołka...dwie jeszcze milczą...