Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

Magda70 21:17, 05 gru 2013

makkasia napisał(a)
U mnie ostro wieje i śniezyca na szczęście jeszcze jest prąd
mam nadzieje, że prognozy się nie sprawdzą i wiatr zelżeje

U nas też prąd jeszcze jest... na szczescie...
makkasia 21:18, 05 gru 2013

Magda70 napisał(a)

U nas też prąd jeszcze jest... na szczescie...

i tak niech pozostanie !!!!
Magda70 21:28, 05 gru 2013

Zielona napisał(a)
Magda - ogród zapadł w sen zimowy, więc zapytam, co tam wnętrzarsko wymyśliłaś?

Marta, nic nie działam bo nie mam ramek... haha

W weekend byliśmy w stolicy i miałam tam wpaść do ikei ale pomyślałam co będę tam latać przecież wracamy przez Gdańsk to tam w skoczymy. No i co się okazało?? W niedzielę z Warszawy wyjechaliśmy później niż planowaliśmy bo skoczyliśmy jeszcze do Centrum Kopernika i przejeżdżając obwodnicą Trójmiasta pomachalam tylko bo sklep czynny był tylko do 20-stej

Ale...planuję w przyszłym tygodniu wypad do Gdańska bo jeszcze kilka innych rzeczy potrzebuję...więc ramki będą i już. Na miejscu pójdę na żywioł i zdecyduję jakie mają być...bo wiem jedno - muszą być białe.
Zielona 21:33, 05 gru 2013

W Ikei połóż je sobie na podłodze - poukładaj tak, jakby miały wisieć u Ciebie - będzie Ci łatwiej ten żywioł okiełznać i wybrac to, co rzeczywiście potrzebne.

A co z rzeźba w ścianie? Zostaje czy wylatuje...?
Magda70 21:42, 05 gru 2013

Zielona napisał(a)
W Ikei połóż je sobie na podłodze - poukładaj tak, jakby miały wisieć u Ciebie - będzie Ci łatwiej ten żywioł okiełznać i wybrac to, co rzeczywiście potrzebne.

A co z rzeźba w ścianie? Zostaje czy wylatuje...?

Wylatuje!! Ale w sobotę się za nią wezmę...i potem będę dumać co dalej.
Bo nawet jeśli miałaby tam iść ramka to na zamówienie raczej bo takiego rozmiaru nie kupię...
Zielona 21:55, 05 gru 2013

Uff... ale fajnie... taki ostatek po dawnym salonie. Myślałaś o lustrze w jakiejś odjechanej ramie w tym miejscu?
Magda70 22:04, 05 gru 2013

haha...kamień z serca Ci spadł?

Patrzę sobie na tę ścianę i fajnie by lustro wyglądało...ale właśnie jaka ramka??
A może bez ramki...
Zielona 22:27, 05 gru 2013

Może nie kamień, ale tak dopieściłaś salon według najnowszych trendów, że ten detal... no raził....

Lustra bez ram znajdziesz w Leroy. Są fazowane, a takie najładniej się prezentują.

Jeśli w ramie to trzeba poprzymierzać...Muszę swoje zasoby przerzucic i poszukać czegoś ciekawego... jak znajdę, to wyślę.
Zielona 22:49, 05 gru 2013

Wklejam Ci Magda haczyki.
Dla porównania wielkości (chociaż są też większe) na pierwszej fotce przystawiłam żarówkę z lampek choinkowych. Z daleka niewidoczne. Ściągane jednym pociągnięciem za folię z lewej strony. Nie zostawiają żadnego kleju. Nie mam tylko doświadczenia na ścianie. Farba na gipsowym tynku może różnie reagować....
Na ostatnim zdjęciu są w paczce również większe. Myślę, że na youtube albo stronie producenta może być filmik z montażu i demontażu.

Zielona 22:57, 05 gru 2013

Jak obejrzysz - daj znać - usunę.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies