W weekend byliśmy w stolicy i miałam tam wpaść do ikei ale pomyślałam co będę tam latać przecież wracamy przez Gdańsk to tam w skoczymy. No i co się okazało?? W niedzielę z Warszawy wyjechaliśmy później niż planowaliśmy bo skoczyliśmy jeszcze do Centrum Kopernika i przejeżdżając obwodnicą Trójmiasta pomachalam tylko bo sklep czynny był tylko do 20-stej
Ale...planuję w przyszłym tygodniu wypad do Gdańska bo jeszcze kilka innych rzeczy potrzebuję...więc ramki będą i już. Na miejscu pójdę na żywioł i zdecyduję jakie mają być...bo wiem jedno - muszą być białe.
W Ikei połóż je sobie na podłodze - poukładaj tak, jakby miały wisieć u Ciebie - będzie Ci łatwiej ten żywioł okiełznać i wybrac to, co rzeczywiście potrzebne.
Wylatuje!! Ale w sobotę się za nią wezmę...i potem będę dumać co dalej.
Bo nawet jeśli miałaby tam iść ramka to na zamówienie raczej bo takiego rozmiaru nie kupię...
Wklejam Ci Magda haczyki.
Dla porównania wielkości (chociaż są też większe) na pierwszej fotce przystawiłam żarówkę z lampek choinkowych. Z daleka niewidoczne. Ściągane jednym pociągnięciem za folię z lewej strony. Nie zostawiają żadnego kleju. Nie mam tylko doświadczenia na ścianie. Farba na gipsowym tynku może różnie reagować....
Na ostatnim zdjęciu są w paczce również większe. Myślę, że na youtube albo stronie producenta może być filmik z montażu i demontażu.