Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

gabriela_kra... 18:27, 21 lut 2014

Magda70 napisał(a)
A takie z dziś

zdecydowanie ładniej się prezentują latem

Dziękuję serdecznie za zdjęcia, warzywnik boski, zresztą nie ja pierwsza chwalę Cudo.

Pozdrawiam serdecznie!
ewa004 18:35, 21 lut 2014

Cześć
Magda70 19:16, 21 lut 2014

leon60 napisał(a)
Byłoby super

Kurdeczka...i nie ma medali następnych jak na razie..

Mala_Mi napisał(a)

Ha, ha, ha.... gify mi nie chodzą.. ale tu bym wrzuciła takiego uśmiecha, lola... że ho, ho.....
Jak to mówi Konstancja.. ogrodniczkowania już brakuje.. i sie rzuca tu i tam... tzn bociek sie rzuca albo zrzuca tu i tam..... ale cześcioraczki.....
Protestuję.. to makabra...

Ania.....dzięki , że i Ty mnie nie chciałaś pogrążyć!!! Ufff.....są jeszcze litościwe dusze

ka1sia napisał(a)
U Madzi jak zwykle wesoło i przyjemnie dlatego tak mi Ciebie brakowało
buziolki, Magda

O proszę! Kasia się odnalazła Miło, miło,,,

Marzena2007 napisał(a)

Ja nie wiem jak Ty to robiśz, że prawie ciągle jesteś....ja się staram ale ostatnio coś wymiękam...nie wyrabiam...ja potrzebuję więcej snu jednak...to chyba, że powiesz jakie witaminy łykasz
Magda70 19:22, 21 lut 2014

Zielona napisał(a)
Doczytałam i pozdrawiam. I lecę dalej.

Matko - wiosną nie dam rady... Niezmiennie mnie frapuje, jak Wy dajecie radę w sezonie...???

No proszę Cię...jaką radę?? Ja nie daję...
Jak mam wolniejszy weekend to i poszaleje....a potem w tygodniu nie mam czasu...

Tess napisał(a)

Nie dajemy
Tzn. ja nie daję.

Madzia, nie gniewasz się?

No wiesz....Nie dajesz rady?????
Ha ha ha ha ...też mam problem...jak wszyscy chyba...no prawie

ewa004 napisał(a)
Hejka

hejka

Zielona napisał(a)

Haha - dziękuję. Przynajmniej szczerze! Ja na razie staram się raczej czytać, bo dzięki temu wiele się można nauczyć, ale podejrzewam, że lato to czas, kiedy pismo obrazkowe jest jedynym, za jakie można nadążyć

Marta...no bo to prawda...

makkasia napisał(a)
Jestem, pozdrawiam, czytałam od końca stycznia - sześcioraczki przebiły wszystko, w pampersie trza do kompa siadać. żółte krokusy bendom ?
Chłopaki nie dały rady ale może jeszcze panczenistki, sci coś wymodzą no i Justysia ???
Wiosna, Wiosna !!!! ściskam

O i kolejna Kasia się znalazła
Krokusy żółte już są
Na panczenistów poczekamy do jutra....no i Justynka jeszcze
Buziaki...
Magda70 19:24, 21 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)

O jej...aż tak długo mnie nie było, że Mała Mi wpadla do mnie drugi raz....mus się poprawić

ewa004 napisał(a)
Cześć

Ooooo Ewcia też listę obecności podpisała...oj...aż się dziewczyny boję do Was iść....
Madzenka 19:26, 21 lut 2014

Madzia ja ostatkiem sił dyszę..... A mi tu wszyscy potęgują nastroj wiosennych obowiązków. Lecę bo się uduszę
Magda70 19:33, 21 lut 2014

U mnie się dzieje...
Demolki tarasu ciąg dalszy....eM nie dal sobie rady tydzień temu z krawężnikami i wypożyczyl dziś młot pneumatyczny aby jutro się z nimi rozprawić. I wiecie co??? Od pół godziny już walczy z nimi...z krawężnikami. Czyli nie tylko my dziewczyny nie możemy doczekać się wiosny....

Reasumując:
Taras rozebrany,
Dechy nowe zakupione,
Farba do malowania tarasu zamówiona
Polbruk zdemontowany
wycena gabionów zrobiona - można chyba zamiawiać.

Jutro:
demontaż krawężników ( o ile ich dziś nie skończy - wyjrzałam przez okno - nie, nie skończy dziś)
rozbieramy szopę
zdejmujemy płyty na których stała szopa
rozbieramy plotek oddzielający taras i warzywniak.

Uff....

Magda70 19:36, 21 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)
Madzia ja ostatkiem sił dyszę..... A mi tu wszyscy potęgują nastroj wiosennych obowiązków. Lecę bo się uduszę

Uważaj kochana na kominy
Chyba Gardenię za tydzień odpuszczę. Nie dam rady eMa wyciągnąć...
Syla 21:53, 21 lut 2014

Magda70 napisał(a)
U mnie się dzieje...
Demolki tarasu ciąg dalszy....eM nie dal sobie rady tydzień temu z krawężnikami i wypożyczyl dziś młot pneumatyczny aby jutro się z nimi rozprawić. I wiecie co??? Od pół godziny już walczy z nimi...z krawężnikami. Czyli nie tylko my dziewczyny nie możemy doczekać się wiosny....

Reasumując:
Taras rozebrany,
Dechy nowe zakupione,
Farba do malowania tarasu zamówiona
Polbruk zdemontowany
wycena gabionów zrobiona - można chyba zamiawiać.

Jutro:
demontaż krawężników ( o ile ich dziś nie skończy - wyjrzałam przez okno - nie, nie skończy dziś)
rozbieramy szopę
zdejmujemy płyty na których stała szopa
rozbieramy plotek oddzielający taras i warzywniak.

Uff....

rany ale lista ..... będą gabioniki ? fajnie będzie się dużo działo na ogrodowisku , jak ja lubię jak się coś dzieje , już nie mogę się doczekać
Gabrysia_ 21:59, 21 lut 2014

Madzia...no lista bardzo imponująca...o i gabiony będą,super!
...kibicuję zatem
Buziaki