Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Gosiniak 20:41, 22 sty 2013

Ela to mi się jednak dobrze zdawało, że to duży hałas będzie, zaplanuj tam sobie ścianę wodną jak u Danusi, ja bym tak zrobiła, będzie bosko wyglądać i miło będzie odpoczywać przy niej
gierczusia 11:31, 23 sty 2013

Widzę , że jednak trzeba będzie zrezygnować z tego wodogrzmotu ... Może takie coś ???

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu?page=164

Co Wy na to??
Magda70 11:36, 23 sty 2013

Ale z lustrem razem?! To ja na tak jestem...
Zeta 11:38, 23 sty 2013

Tak ciurkadelko fajnie szumi a wodospad 3m od tarasu niezbyt dobry pomysł według mnie.
gierczusia 11:54, 23 sty 2013

Magda70 napisał(a)
Ale z lustrem razem?! To ja na tak jestem...

Madziu Danusia zawsze mówi ,źe do małego ogrodu lustro idealne .. Mój chłop mnie chyba zabije za te plany przez całe lato chyba będziemy budować

Widzę , że jesteś gorąca zwolenniczką luster w ogrodzie ... Masz takowe u Siebie ??? Bo już mi się wszystko kręci co u kogo
Gabrysia_ 11:56, 23 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Widzę , że jednak trzeba będzie zrezygnować z tego wodogrzmotu ... Może takie coś ???

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu?page=164

Co Wy na to??

Ela...jak co my na to?
Super pomysł...
Pięknie będzie...cały zimozielony ogród jest śliczny
gierczusia 11:59, 23 sty 2013

Zeta napisał(a)
Tak ciurkadelko fajnie szumi a wodospad 3m od tarasu niezbyt dobry pomysł według mnie.

Zetko. no widzisz ... Człowiek to wyobraźenia nie ma czasami ... A tak , jak juź praktyków zapyta to od razu łatwiej podjąć decyzję... Dzięki bardzo za wszystkie głosy doradcze
gierczusia 12:06, 23 sty 2013

=Gabrysia_ napisał(a)

Ela...jak co my na to?
Super pomysł...
Pięknie będzie...cały zimozielony ogród jest śliczny

Gabrysiu mnie się też baaaardzo ten zimozielony podoba zawsze w takich momentach tak bardzo mi żal , że taką mała figę mam

Teraz muszę jakiejś kulki poszukać , coby w tym bajorku pływać mogła może ktoś coś podobnego widział .... ???
gierczusia 12:13, 23 sty 2013

krisec napisał(a)
Witam Elu.
U Ciebie raczej bym polecał taką ścianę wodną jak ma nasza Szefowa, chyba że Chcesz zagłuszyć odgłosy z sali weselnej, to polecam wodogrzmot.
Pozdrawiam serdecznie.

Krzysztof ...oczywiście , że jesteś wodogrzzmotowym ekspertem jakkolwiek to brzmi ., dzięki za sugestie i info o hałasie..oraz za odwiedziny zapraszam częściej ...

Po tych wszystkich postaci o hałasie zdaje się ,że jednak padnie na coś podobnego jak Danusia wykonała w zimozielonym ogrodzie... Link na str .61
gierczusia 12:19, 23 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
I jasny i grafitowy będzie ok, ja bym poszła na żywioł, bo oba kolorki pasuję i możesz sobie zmieniać jak ci się znudzą.

Gosiu Ty chyba chcesz , żebym ja w jakimś przytułku wylądowała po tym , jak mi dom zlicytują .... Jeszcze jednych donic nie ma , a Ty mnie tu kusisz na drugi komplet do wymiany ... ..hhhihiii ... Może mój M tego nie doczyta...... . A jak co .. To pozwolisz mi zamieszkać u Ciebie ... W jakimś skladziku albo piwniczce ???