tak dużo, że wyprowadzana jestem przez Kile ja nie ona przeze mnie ... a dziś lądowałam za nią w zaspach bo mi piesa oszalała i w kangura śniegowego się przeistoczyła a z nas dwóch to ona ma vigor ... ja łykam ale z mniejszymi efektami ... bo my musimy na smyczy ... bo w cywilizancji upublicznionej
Hihi a już mialam na ebay.de zamawiać kulki haha ale mi się trafiły....one maja takie miejsce lączenia ...tak jakby dwóch połówek wyczuwalne pod palcem i troszke widoczne ale trzeba sie przyjżeć ....jak je postawię na ogrodzie.... Nie będzie tego napewno widać....ale nie dałabym tyle co bloomus kosztuje ...to przesada ....nawet za super jakość ...nikt nie będzie się tym kulkom z b bliska przyglądać.
Szkoda ze moich gagtów nie widzialaś ...teraz na śniegu jest warstwa lodu a one jak biegną po nim wygląda to iście komicznie i troche też kangurowato hahahah
dwa piesy i to owczarki to już rozpusta ... nasza daje nam tyle radości, że w dubelku to musi być raj
zakupy super ... kule to już cios ... nomalnie cios poniżej pasa ale na szczęście jako XX nie mam owego miejsca uwrażliwionego na ciosy ... rozglądam się za takimi do siebie ... w ogóle juz szmatek nie będę miała jak TK Maxx wystartuje z ogrodem ...