Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Zeta 11:45, 12 kwi 2014

Sebek napisał(a)
Pięknie jest
Stożek rzeczywiście tani, mus dokupić więcej
Rh oczyściłbym z brzydkich liści, i odsunąłbym korę znad szyjki korzeniowej - no i oczywiście polecam oprysk Pinivitem z Florovitem
A brzóz szkoda....oblodziło je czy tak wiało u Ciebie?

Seba podlałam magiczną siłą i czekam ...nigdy nie miałam takich problemów z rh ....zobaczymy czy magiczna siła pomoże .....a brzozy wyłożyły się po lodowicy w zimie .....leżały prawie na ziemi ...no mus usunąć ....
Zeta 13:25, 12 kwi 2014

Wrzucam jeszcze moje nowe donice na balustrady ...fajny pomysł zobaczymy czy się sprawdzi ....mam plan na wiszące pelargonie ...no zobaczymy

ana_art 20:26, 12 kwi 2014

Zetka aż wróciłam do działkowca, który kupiłam ze trzy dni temu bo bardzo podobne zdjęcie RH było.
Patrze i czytam "objawy obumierania pędów spowodowane wiosennym wysuszającym wiatrem"
ana_art 20:28, 12 kwi 2014

a gdzie kupiłaś te doniczki na balustrady, bo też myślałam w tym roku o kwiatach na balkonach?
Zeta 20:36, 12 kwi 2014

Madżenka dzięki wielkie za radę o rh ...za wcześnie zdjęłam osłony no trudno będę ratować ...a donice superaśna kupiłam w leroymerlin ...na balustrady fajny pomysł ...ja poszaleję i pójdę w pelargonie wiszące...a Ty??
Madzenka 21:29, 12 kwi 2014

Madżenka dopiero zagląda, to Ana doradzała Ja się na rh nie znam, u mnie zdychają po kolei...
Zeta szkoda tych brzóz!! Nie można ich wyprostować?

Nas pogoda w tym roku rozpieszcza, dzisiaj cudownie było.
Widze ze jednak troszkę cebulowych masz.
Cisy bhm dokupiła, taniutkiw, bierz!
Zeta 22:41, 12 kwi 2014

O rany te oczy na zdjęciu takie jak Twoje Madżen hihi ale wtopa ...no bliźniaczki normalnie
Sorki Ana dzięki za radę odnośnie rh
No a brzozy wycinam została tylko jedna cała ale za to wygięte w łuk ....reszta połamańce ..... no trudno może posadzę tam dorenbosy ...albo zrobię rabatę preriową hahahaha bo tam słaba ziemia????
Magda70 22:46, 12 kwi 2014

Zeta napisał(a)

I posadziłam stożek z cisa kupiłam za 30 zł niewiem czy to dobra cena mają jeszcze kilka takich hmmm wziąść czy nie??

Kurka wodna jaki ładny....a ja kupiłam dwa cisy większe i mam zamiar ciąć...ale nie wiem czy takie cudo mi wyjdzie....hmmm mam obiekcje

A gdzie skrzynie?????
Zeta 06:28, 13 kwi 2014

Hihi tadaaaammmm!!!!!

Zeta 06:31, 13 kwi 2014