Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Roztoczańskie klimaty

Roztoczańskie klimaty

Madzenka 21:45, 13 kwi 2014

Zeta warzywka dla. Maksia to absolutny must have!
Brzóz nie żałujmy, będzie jeszcze piękniej
Jag_58 22:00, 13 kwi 2014

Zetka przejrzałam cały wątek ,normalnie wymiatasz z wszystkim ,ale przede wszystkim gratulacje na synusia jak skończyłam czytać no to Maksiu ma już pół roczku ,tylko na O czas tak szybko płynie a ogród cud miód,donice super i wiosna u Ciebie z pięknymi bratkami Brzóz szkoda ,ale cóż poradzisz tak już w przyrodzie jest coś wypada aby można dosadzić coś nowego
Jag_58 22:00, 13 kwi 2014

Zapomniałam skrzynie pod warzywniak super
monteverde 22:15, 13 kwi 2014

Zeta ale już pięknie nad rozlewiskiem warzywniak będzie super Rh porządnie podlej, szkoda, że wcześniej po liściach z odżywką nie lałaś ale dojdą do siebie pozdrówka
Zeta 10:00, 14 kwi 2014

Dzięki dziewczyny teraz mam akcję zwożenia ziemi a potem muszę zamówić zwyżkę do wycięcia brzóz....zastanawiam się czy jak zetnę czubki brzóz przed domem to je teraz uśmiercę ???? Czy trzeba czekać do zimy?????? Wolałabym zwyżkę raz zamówić i ciachnąć za jednym razem
A warzywka jak urosną to się pochwalę
Zeta 10:02, 14 kwi 2014

monteverde napisał(a)
Zeta ale już pięknie nad rozlewiskiem warzywniak będzie super Rh porządnie podlej, szkoda, że wcześniej po liściach z odżywką nie lałaś ale dojdą do siebie pozdrówka

Lałam dwa tyg temu i wczoraj przesadziłam je do lasu pod sosny może klimat brzozowy im nie sprzyja i podlałam magiczną siłą....a brzozy wycinam i robię rabatę z kulkami bukszpanowymi kupiłam 8 szt po 30 zł myślę ze niedrogo....i jakieś trawy funkie i może berberysy ...zobaczę.....a pod rh były opuchlaki wielkości małego palca
Zeta 10:06, 14 kwi 2014

Jag_58 napisał(a)
Zetka przejrzałam cały wątek ,normalnie wymiatasz z wszystkim ,ale przede wszystkim gratulacje na synusia jak skończyłam czytać no to Maksiu ma już pół roczku ,tylko na O czas tak szybko płynie a ogród cud miód,donice super i wiosna u Ciebie z pięknymi bratkami Brzóz szkoda ,ale cóż poradzisz tak już w przyrodzie jest coś wypada aby można dosadzić coś nowego

Dzięki Jag ogród duży a niestety do pracy jestem tylko ja więc trochę czasu schodzi z tym wszystkim hahah a na ogrodowisku takie idealne ogrody popatrz na Madżenie ogrodnika cuuuudooo ....no ale moja działka za duża na taki ideał muszę iść na kompromis a jak się wkurzam ze wszędzie chwasty i cosik pada to śmigam do Madżen i jak się tak napatrzam i napatrzam to mi przechodzi muszę kiedyś u niej na tarasie kawe wypić
No ale Maksio rośnie ...kwiatki lubi (zrywać) więc ogrodnik rośnie
Zeta 10:08, 14 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Zeta warzywka dla. Maksia to absolutny must have!
Brzóz nie żałujmy, będzie jeszcze piękniej

Nio pod brzozami opuchlaki zeżarły mi chyba te rh ...poprzesadzałam pod sosny tam im lepiej ...podlane magiczną siłą ...czekam
A te warzywniakowe skrzynie to chyba Za duuże ...hahahah....
ana_art 10:08, 14 kwi 2014

Zeta napisał(a)

Lałam dwa tyg temu i wczoraj przesadziłam je do lasu pod sosny może klimat brzozowy im nie sprzyja i podlałam magiczną siłą....a brzozy wycinam i robię rabatę z kulkami bukszpanowymi kupiłam 8 szt po 30 zł myślę ze niedrogo....i jakieś trawy funkie i może berberysy ...zobaczę.....a pod rh były opuchlaki wielkości małego palca
jak wielkości małego palca to nie opuchlaki tylko pędraki...
Zeta 10:14, 14 kwi 2014

Takie wielkie białe ????