No niewiem bo kupiłam jeszcze śliczne jeżówki i chyba je tam wcisnę no i brakuje mi Perovski jakiś brak na rynku.....kupiłam tylko trzy duże i cztery jakieś mniejsze do 60 cm.....
Werbenę mam miskanty też stipę .....
Wiem ...ale mnie chodzi o samo zestawienie roślin szarość z niebieskim i fioletem......
Widziałam że to rondo jakieś jest hihiii .....a mieliśmy w planach rondo hahahah....mojemu żonowi się marzyło.....i już prawie stało nie mogłam tego przeboleć.....ale ucieszyłam się jak mąż wyjechał z garażu prosto na palisadę .....i rondo kazał szybko skasować....
Będzie rabata podłużna a że ronda nie ma.....kto widział rondo w leśnych klimatach???
ronda są super na zatłoczonych ulicach ale jak bylismy w Angli to tam spotkaliśmy dziwolagi
dwa rondo sklejone ze sobą +ronda satelitarne wokół tego i ruch wywrotowy ...skończyło sie na tym że pojechalismy pod prąd w zjazd który dla nas był właściwy ..i mój M sie musiał zatrzymac bo sie spocił jak sie pokapował że nie ten kierunek skretów na rondach przyjął
Dołączam do zachwytów nad ogrodem i nową rabatą, które musze przyznać, jak wielu planuję skopiować Własnie wyrzuciłam kolejne werbeny, które u mnie się wysiewają jak chwasty, taka rabata byłaby rozwiązaniem.