http://park-muzakowski.pl/
Dostalam fotki od znajomych,piekne moreny,rosliny.rh i inne.Mysle ze przy nastepnej wizycie w Polsce odwiedze to miejsce.Fotografie mnie urzekly,musze to zobaczyc...
ZGŁASZAM TERMIN SPOTKANIA - w Kalwarii zebrzydowskiej - 3-4 sierpnia . godz . do ustalenia .
proponuję spotkanie południowo -wieczorne . wieczorem ognisko .spanie w okolicznym hostelu lub hotelach w Kalwarii. a w niedzielę spróbuję zorganizować zwiedzanie ogrodu państwa Pudełków w Pisarzowicach . dodam że w tej chwili tam są już 2 ogrody pokazowe tej rodziny . - rododendronowy i japoński . lub ogród botaniczny w Krakowie jeśli nie udałoby się załatwić zwiedzania w Pisarzowicach .
słuchajcie nie wiem co sie stało że ten post wyskoczył pod nickiem mojej córy ...chyba logowanie przez fejsa ...a ten nie wiadomo dlaczego zalogowany na nią .
Z zasady nigdy nie wybiegam daleko w przyszłość, ale tym razem złamię moje zasady i też zgłaszam chęć odwiedzenia Kubusiowa. Jola chętna to może razem zorganizujemy sobie wypad.
jeszcze nie patrzałam na mape ....... ale wpraszam sie.....
kaszebka.....
ZA SZYBKO UCIESZYŁAM SIE NA SPOTKANIE- JAK ZAPISYWAŁAM W TERMINAZ sPOTKAŁO MNIE WIELKIE ROZCZAROWANIE ZAPISANE -"SLUB SOSTRZENICY"..... nie ukrywam ze wolałabym byc z wami....
alinak napisał(a)
aleksandra_kumorowska napisał(a)
ZGŁASZAM TERMIN SPOTKANIA - w Kalwarii zebrzydowskiej - 3-4 sierpnia . godz . do ustalenia .
proponuję spotkanie południowo -wieczorne . wieczorem ognisko .spanie w okolicznym hostelu lub hotelach w Kalwarii. a w niedzielę spróbuję zorganizować zwiedzanie ogrodu państwa Pudełków w Pisarzowicach . dodam że w tej chwili tam są już 2 ogrody pokazowe tej rodziny . - rododendronowy i japoński . lub ogród botaniczny w Krakowie jeśli nie udałoby się załatwić zwiedzania w Pisarzowicach .
słuchajcie nie wiem co sie stało że ten post wyskoczył pod nickiem mojej córy ...chyba logowanie przez fejsa ...a ten nie wiadomo dlaczego zalogowany na nią .
to piszę ja Kaziu Popiołek Alinak
Alinko ..... u Ciebie również Bede........................
ALINKO PODOBNIE Z TWOIM TERMINEM- TYLKO W TYM PRZYPADKU SLUB KUZYNA NA KTÓRYM BEDE ROBIC DEKORACJE SLUBNA -zalewam sie łzami z rozpaczy......szloch...łałlllll