ZGŁASZAM TERMIN SPOTKANIA - w Kalwarii zebrzydowskiej - 3-4 sierpnia . godz . do ustalenia .
proponuję spotkanie południowo -wieczorne . wieczorem ognisko .spanie w okolicznym hostelu lub hotelach w Kalwarii. a w niedzielę spróbuję zorganizować zwiedzanie ogrodu państwa Pudełków w Pisarzowicach . dodam że w tej chwili tam są już 2 ogrody pokazowe tej rodziny . - rododendronowy i japoński . lub ogród botaniczny w Krakowie jeśli nie udałoby się załatwić zwiedzania w Pisarzowicach .
słuchajcie nie wiem co sie stało że ten post wyskoczył pod nickiem mojej córy ...chyba logowanie przez fejsa ...a ten nie wiadomo dlaczego zalogowany na nią .
to Danuś tylko wstępny termin. jeszcze jest czas na zmiany . możemy przesunąć tydzień wcześniej.
później nie , bo u nas robi się tłok z powodu głównych uroczystości w klasztorze .
byłby kłopot z noclegami i ten rumor dotyczy również mnie , bo to czas gości rodzinnych .
Danusiu, pomyślałam o spotkaniu wyjazdowym w Arboretum w Rogowie, jak uważasz? Proponuję: koniec maja (rododendrony w kwiatach) lub wrzesień (kolekcja klonów palmowych).