Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

boguslawa_ma... 16:20, 01 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Bogusiu mam nadzieję że sobotni sabat aktualny Buziaki.

Jeszcze się zastanawiam jest to kawałek drogi ,no i nie wiem jaka będzie pogoda,nigdy nie byłam w tamtych stronach ,o 17-tej juz ciemno....ale myślę może się do Gierczusi przytulę
ewsyg 19:02, 01 lut 2014

U mnie też nazywaliśmy je smolinosami, zawsze je wąchałam no i miałam cały dziecięcy nosek pomarańczowy
Życzę udanego zlotu
boguslawa_ma... 19:09, 01 lut 2014

ewsyg napisał(a)
U mnie też nazywaliśmy je smolinosami, zawsze je wąchałam no i miałam cały dziecięcy nosek pomarańczowy
Życzę udanego zlotu

Z tym zlotem to jeszcze nie wiem jak będzie ,jeszcze sie nie zdecydowałam
barbara_kraj... 20:19, 01 lut 2014

Bogusiu, dzisiaj sobie uświadomiłam jak ja dawno do Ciebie nie zaglądałam! Tyle ciekawostek pokazałaś, a te dwie są mi zupełnie nieznane. Co to za roślinki?

boguslawa_madejska napisał(a)

boguslawa_ma... 07:46, 02 lut 2014

Basiu ta pierwsza to róża,a to drugie to wiciokrzew japoński-wciągu roku wybarwia się kilka razy,
to zdjęcie z grudnia,jest fioletowy
Ato latem
grazyna_olsz... 08:39, 02 lut 2014

Hejka Bogusiu czy to znaczy ze ten wiciokrzew nie gubi liści zimą i jak duzy rosnie ile lat ma Twoja roślinka i jeszcze czy sie pnie jak taki pospolity wiciokrzew ale pytań od rana
boguslawa_ma... 14:30, 02 lut 2014

grazyna_olszewska napisał(a)
Hejka Bogusiu czy to znaczy ze ten wiciokrzew nie gubi liści zimą i jak duzy rosnie ile lat ma Twoja roślinka i jeszcze czy sie pnie jak taki pospolity wiciokrzew ale pytań od rana

Grażyna ja go przycinam,ale on ma bardzo długie pędy,przywiozłam go z Ustronia od koleżanki u niej był jako roślina okrywowa i szedł po kamieniach, u mnie nie kwitł bo ja go ciacham.
Ja myślałam że to jest trzmielina ,ale tu na ogrodowisku mi ktoś powiedział,że to wiciokrzew,nie traci liści
boguslawa_ma... 14:34, 02 lut 2014

A tu wiosną
Chcialam coś z niego uformować ,ale mi jakoś nie wyszłoZobacz ile ma przyrostów.
zawitka 15:45, 02 lut 2014

Fajne koło z niego zrobiłaś a moja hotrensja to z zeszłego roku
an_tre 16:12, 02 lut 2014

Bogusiu dziś tak na spokojnie pobuszowałam po twoim ogrodzie zafascynowały mnie piękne, wypasione hortensje, cudne lilie i wszystkie pstrokate
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies