Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

boguslawa_ma... 16:46, 08 lip 2015

as226 napisał(a)

Bogusiu powiedz, jak dbasz o Anabelke? Moja kwitnie ładnie, ale ma rdzawe plamy i taki kolor jaskrawy/limonkowy - one chyba takie są, tak?

Aniu u mnie też kolor wyblakły a zobacz ogrodowe też nie są ciemne,
na wiosnę podlałam nawozem do hortensji podwiązałam ,a one po deszczu i tak leżą.bukietowe tylko stoją w pionie.
as226 16:49, 08 lip 2015

boguslawa_madejska napisał(a)

Aniu u mnie też kolor wyblakły a zobacz ogrodowe też nie są ciemne,
na wiosnę podlałam nawozem do hortensji podwiązałam ,a one po deszczu i tak leżą.bukietowe tylko stoją w pionie.

dziękuje, piękne masz roślinki pozdr
filipmike 16:59, 08 lip 2015

Piękne są te wasze kwiaty ja niestety nie mam ręki do roślin, cały mój ogród musiałem powierzyć firmie. Dobrze, że są takie firmy, dla których całkiem normalne jest zakładanie ogrodów.Wrocław jest miastem, które średnio sprzyja roślinom, jest tutaj za dużo bloków, a za mało zieleni.. niestety
Bogdzia 17:28, 08 lip 2015

filipmike napisał(a)
Piękne są te wasze kwiaty ja niestety nie mam ręki do roślin, cały mój ogród musiałem powierzyć firmie. Dobrze, że są takie firmy, dla których całkiem normalne jest zakładanie ogrodów.Wrocław jest miastem, które średnio sprzyja roślinom, jest tutaj za dużo bloków, a za mało zieleni.. niestety

Wrocław jest obiektem zazdrosci innych rejonów kraju. Nie wiem jak można narzekac na takie piekne miasto i taki super klimat dla roślin.Pewnie to dlatego ze jak piszesz ,,nie masz ręki do roślin " i tak Ci sie wydaje ze trudnosci sa duze.Jak pobędziesz z nami to na pewno trudnosci ubędzie.
Bogdzia 17:29, 08 lip 2015

Bogusiu im wiecej dasz nawozów tym bardziej rośliny bedą sie wykładac , sprawdzone. pozdrówka serdeczne.
EPODLAS 19:03, 08 lip 2015

Bogusiu, lilie śliczne, ale twoja ogrodowa hortensja mnie powaliła. Jaka ilość kwiatów!!!
Jeżeli tylko będziesz mogła to będę wdzięczna za cebulki lilii. U nas też popadało, w nocy była burza ale nie taka straszna. Nareszcie upał ustąpił i można wreszcie coś zrobić w ogrodzie. Pozdrawiam Bogusi.
barbara_kraj... 23:25, 08 lip 2015

Bogdzia napisał(a)
Bogusiu im wiecej dasz nawozów tym bardziej rośliny bedą sie wykładac , sprawdzone. pozdrówka serdeczne.

Jednym słowem przekarmianie nie jest wskazane.

A hortensja ogrodowa robi wrażenie!
boguslawa_ma... 18:22, 14 lip 2015

U mnie co dzień deszcz ,lilie szybko przekwitają ,połamane pod ciężarem kwiatów

boguslawa_ma... 18:24, 14 lip 2015

Róże.
boguslawa_ma... 18:29, 14 lip 2015