Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

Urszulla 19:57, 06 lip 2013

wpadłam na moment sprawdzić jak samopoczucie po "długiej" podróży ze mną
eliza3 12:49, 07 lip 2013

Bogusiu, pozdrawiam serdecznie i żałuję, że się nie spotkałyśmy w Pisarzowicach
Czekam na fotki Twoich zakupów
boguslawa_ma... 12:52, 07 lip 2013

Jutro Elu bo to wsztko trzeba zawieśc na działkę
janina_zawada 13:02, 07 lip 2013

Moją Anabelkę mocno związałam ale i tak deszcz sporo kwiatów połamał .. inne maja mocniejsze łodygi i tak nie ucierpiały .. ładna ta z bordowymi liśćmi od Kapiasów ..
boguslawa_ma... 13:09, 07 lip 2013

Ta z bordowymi liścmi to piłkowa ale kwiaty tez ładne prawda?
Wczoraj byłam na spotkaniu w Pisarzowicach i kupiłam dębolistna.
eliza3 13:24, 07 lip 2013

Bogusiu, moja anabelka też ucierpiała po deszczu, ale się nie połamała, kwiaty tylko zwisały na cienkich łodyżkach, ale dzisiaj kiedy kiście osuszyło słońce trochę się podniosły i wygląda już przyzwoicie
Tylko, że ja swoją podwiązuję wiosną...
janina_zawada 13:40, 07 lip 2013

Cała śliczna a na dębolistną też choruję .. może na drugi rok ,, Trzeba w pierwszych latach prawdopodobnie dobrze zabezpieczać ją przed mrozem szczególnie korzenie ..
danuta_szwajcer 14:10, 07 lip 2013

Bogusiu ciesze sie, ze mogłam Cie poznac Zniknelas mi z tego parkingu ale chociaz zrobilas jeszcze zakupy Niestety miałam wyliczony czas i obowiazki mnie wzywały. VANILI FRES na poczatku tez jest biała pod wplywem słonca jest potem rozowa ale bardzo ja lubie Ciekawe jak Ci bedzie rosła debolistna? Piekna jest i pieknie sie wybarwiają liśie jesienią.Horti co szukam to niestety nie było tam tak jak i kaliny japońskiej. Ta Twoja Anabelka to ma dopiero rok?
boguslawa_ma... 21:12, 07 lip 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Bogusiu ciesze sie, ze mogłam Cie poznac Zniknelas mi z tego parkingu ale chociaz zrobilas jeszcze zakupy Niestety miałam wyliczony czas i obowiazki mnie wzywały. VANILI FRES na poczatku tez jest biała pod wplywem słonca jest potem rozowa ale bardzo ja lubie Ciekawe jak Ci bedzie rosła debolistna? Piekna jest i pieknie sie wybarwiają liśie jesienią.Horti co szukam to niestety nie było tam tak jak i kaliny japońskiej. Ta Twoja Anabelka to ma dopiero rok?

Danusiu moja Anabelka ma 10 lat a przesadzana byla z 5 razy i kilka razy dzielona
Vanili Fres kupiłam u Kapiasow i też będzie kwitła , a jaką ty chciałaś kupic?
ewsyg 21:36, 07 lip 2013

Ja też żałuję, że musiałam pracować i nie mogłam być w Pisarzowicach, najgorsze, że nie mogłam poznać Was osobiście