Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka.

Moja działka.

siaaska 21:36, 07 lip 2013

Bogusiu cieszę się że mogłam Cie poznać i dziękuję za mile spędzony czas Pozdrawiam i liczę na kolejne spotkania
danuta_szwajcer 21:42, 07 lip 2013

Bogusiu bukietowej szukam Magical Moonlight jest piękna Z poczatku jest limonkowa ponoc a pozniej śnieznobiała Ale nigdzie jej nie ma.. Pierwszy rok mam Magical Candle i ma pączki i ciekawa jaka bedzie. Mam ich juz kilka i bardzo je lubie
boguslawa_ma... 21:57, 07 lip 2013

Muszę zapisać skoro mórisz że takie ładne kwitną już u ciebie?
danuta_szwajcer 22:05, 07 lip 2013

NIe kwitna, dopiero pąki sie tworza moze za tydzien -dwa tak mysle , pozno w tym roku.Oby juz nic ich nie zniszczyło bo duzo pakow i pędow grad zniszczył.
boguslawa_ma... 22:11, 07 lip 2013

Danusiu oglądalam teraz w sklepie internetowym naprwde piękne ale są podobne szkoda żeśmy się wczoraj nie zdadały bo może w tej ostatnie szkółce były bo tam było mase horti ja kupilam dębolistną
tylko nie wiem czy przezimujeA powiedz mi czy słyszałaś o święcie lili u was zawsze jest w lipcu
BarbaraM 07:57, 08 lip 2013

Bogusiu,pozdrawiam serdecznie.
Dziekuję za miłe towarzystwo w Pisarzowicach.
Buziaki posyłam.
danuta_szwajcer 10:44, 08 lip 2013

Bogusiu no jasne, że słyszałam , w koncu to moje rodzinne miasto A ta wystawa to już tradycja, niestety w tym roku zbiegła się ze spotkaniem naszym a w niedziele byłam już umowiona również i nie byłam. Pisali, że wystawa będzie skromna bo 80% lilii zniszczył grad. Wiesz nawet się zastanawiałam czy może za rok nie zorganizować spotkania własnie w trakcie tej wystawy? Tam rowniez można zrobić zakupy i to nie tylko lilii. Jak myślisz?
gierczusia 12:28, 08 lip 2013

Święto lili ... Aaa o nim nie słyszałam.....

Co do dębolistnej .. Mam ... Niestety ona jest wrażliwa .. Choć moja ma ciutek inne liście niż Twoja , moja nie jest tak włochata ... U mnie jest posadzona w zacisznym kącie , pod tujami a mimo to muszę ja okrywać , bo pierońską jest przemarznięta jak jej nie okryję.. Ale poza tym .. Jest śliczna .. Tylko moja coś nie kwitnie i będę z niecierpliwością czekać na Twoje kwiatuchy , bo widziałam ,że miała pączki ... Buziole
Urszulla 19:00, 08 lip 2013

Bogusiu widziałam Twoje lilie u Kindzi i wpadłam....
a tu rozważania o dębolistnej.
Jeśli chodzi o Magical Candle będę ją miała w dużej ilości i sama jestem ciekawa czy naprawdę lepsza wersja Limelight?
Kindzia 20:51, 08 lip 2013

Bogusiu napisałam na priv.

Buziolki