Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia.

Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia.

weronika77 19:42, 23 lut 2012

Dotarłam właśnie do Alejki 132 podziwiając jeszcze astry (ja lubię najbardziej chryzantemowe), zwiedziłam z Tobą inne ogrody, wysłuchawszy "świńskich" kawałów Sebka, a że życie nie oszczędza nikogo, to Ci wytrwałości i zdrówka życzę.
dajana 15:45, 24 lut 2012

Jest macierzanka różowa ja taką mam ,błękitną i białą również Joanko.Ale ty masz działkę !! przepiękna Jestem ciekawa czy rozpoczęłaś juz budowę.Jeszcze nie dotarłam do zdjęć.Powiem tylko ze jest to trudna przygoda której towarzyszy ogromny stres Dobrzy fachowcy to jak loteria ja nie miałam szczęścia ,przeszłam przez nią z ogromnym obciążeniem .Życzę ci wiele szczęścia
Celina 20:23, 24 lut 2012

Dobry wieczór Joanno
Odwiedziłaś mnie,za co dzięki wielkie.Musiałam powoli opanować sposób poruszania się po tutejszych ścieżkach Za miłe powitanie dziękuję.Zapraszam do siebie,jak tylko będziesz miała ochotę.Pozdrawiam cieplutko
justi 20:33, 24 lut 2012

cyt: "M. przytargał mi dziś do domu prezenta...... żeby mi się przyjemniej chorowało "

Chciałam mojemu to pokazać, już przekręcam kompa, patrzę a on przysnął na kanapie
justi 20:33, 24 lut 2012

Coś mi się źle zacytowało, ale chyba wiadomo o co chodzi.
Dzidka 20:34, 24 lut 2012

Joanka napisał(a)
M. przytargał mi dziś do domu prezenta...... żeby mi się przyjemniej chorowało ;

Joanka napisał(a)
Czasami się zastanawiam, czy on sobie czasem kwiatów nie kupuje.
Taki zakręcony się zrobił przez Ogrodowisko

To tak naprawdę nieistotne z myślą o kim kupował.
Ważne, że Tobie je "przytargał" .
A jeśli jeszcze zrobił herbatkę, to chwalić i jeszcze raz chwalić
Joanka 20:37, 24 lut 2012

Nawet przyjemne to moje chorowanie się zrobiło

Forum nadgoniłam w 80 %
Madzenka 20:44, 24 lut 2012

Joasiu też bym sobie poleżała i poczytała forum, tylko bez choroby pochwal M taka ilość kwiatuszków, poszalał
dajana 20:49, 24 lut 2012

Przyjmij i ode mnie Joanko szczere słowa wsparcia W chwilach tak trudnych jak choroba bliskich trudno o pocieszenie .Jeszcze trudniej pocieszyć chorego .Jestem w podobnej sytuacji, wiem co znaczy opieka 24 godz na dobę.Czasami wolę nawet nie spać niż być zrywana z łóżka co godzinę.Najgorsza jest jednak bezsilność wobec choroby i niemoc która najbardziej boli .Wytrwałości,spokoju i siły życzę.
Joanka 20:57, 24 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)
Joasiu też bym sobie poleżała i poczytała forum, tylko bez choroby pochwal M taka ilość kwiatuszków, poszalał

Boję się go już chwalić, bo jak jesienią za wrzosy pochwaliłam, to na drugi dzień mi cały karton wrzosów przyniósł. Nie miałam gdzie ich wsadzać

On lubi takie hurtowe ilości, żeby efekt był i już