anna_berec
13:28, 08 kwi 2015
Rodzice kupili dla rodzeństwa taki plac zabaw [link zmoderowany]. Mi się wydaje super ! Sama się bawiłam na nim w ostatnie wakacje

2 miesiące dłubania
 2 miesiące dłubania  wykorzystałem stemple i deski z budowy, kuchenkę zrobiliśmy z szafki nocnej, blat kuchenny z starego blatu
 wykorzystałem stemple i deski z budowy, kuchenkę zrobiliśmy z szafki nocnej, blat kuchenny z starego blatu  

sama bym w nim zupe ze stokrotek ugotowala
 sama bym w nim zupe ze stokrotek ugotowala

Ma bzika na tym punkcie. Pewnie w następnym roku albo kupimy gotowy i pomalujemy go sami albo będziemy robić sami z pomocą - oczywiście córki, i pana Henia co ma fach w rękach. Z jego pomocą to pewnie kilka dni i zrobione. Gdybym sam miał robić to bym ugrzązł na miesiące. Jedno jet pewne; obok domku ma być huśtawka - to akurat warunek żony
 Ma bzika na tym punkcie. Pewnie w następnym roku albo kupimy gotowy i pomalujemy go sami albo będziemy robić sami z pomocą - oczywiście córki, i pana Henia co ma fach w rękach. Z jego pomocą to pewnie kilka dni i zrobione. Gdybym sam miał robić to bym ugrzązł na miesiące. Jedno jet pewne; obok domku ma być huśtawka - to akurat warunek żony  Mocowanie do huśtawki już kupiłem wiec hustawka będzie szybciej niż domek ... Na ten moment nie wiemy też jaszcze jak duży ma być domek. Ile Wasze domki mają powierzchni ?
 Mocowanie do huśtawki już kupiłem wiec hustawka będzie szybciej niż domek ... Na ten moment nie wiemy też jaszcze jak duży ma być domek. Ile Wasze domki mają powierzchni ?

Wyglądają na świetny prezent dla dziecka i na pewno zachęcą, żeby spędzało więcej czasu poza domem. Nie wiem jaka będzie różnica w cenie między kupieniem gotowego a robieniem własnego od zera, ale ta druga opcja bardziej do mnie przemawia, bo taki domek będzie naprawdę unikalny i wyjątkowy.
 Wyglądają na świetny prezent dla dziecka i na pewno zachęcą, żeby spędzało więcej czasu poza domem. Nie wiem jaka będzie różnica w cenie między kupieniem gotowego a robieniem własnego od zera, ale ta druga opcja bardziej do mnie przemawia, bo taki domek będzie naprawdę unikalny i wyjątkowy.