arcobaleno
20:07, 16 sty 2013
Jak w temacie
Postanowiliśmy w tym roku wymienić stary "rozjeżdżony" plac zabaw na taki właśnie z domkiem na podwyższeniu. Nasze dzieciaki przechodzą teraz fazę zabawy w "dom" i myślę, że potrwa ona jeszcze trochę a taki ogrodowy domek to marzenie chyba każdego dziecka
Zastanawiamy się tylko czy porywać się na robienie samodzielne (umiejętności i narzędzia są chodzi tylko o czas i kupno materiału) czy kupić gotowca i podrasować pod siebie. Chciałabym, że by był łaaadny, z fajnymi dziewczęcymi detalami, otoczony kwiatami
Mam też zamiar zrobić w tej części ogrodu (jedyna jaka mi na to została), w pobliżu tego domku właśnie kilka koryt/podwyższonych rabat na najpotrzebniejsze warzywka i zioła, żeby dziewczynki załapały bakcyla własnej uprawy
Jak macie w swoich zbiorach jakieś fajne inspiracje to proszę o zdjęcia. A może macie takie domki w swoich ogrodach?
Ale żeby to nie tylko wyglądało ale też spełniało swoją zabawową funkcję musi wyglądać mniej więcej tak - czyli domek, zjeżdżalnia, piaskownica i huśtawki w jednym

Mam też zamiar zrobić w tej części ogrodu (jedyna jaka mi na to została), w pobliżu tego domku właśnie kilka koryt/podwyższonych rabat na najpotrzebniejsze warzywka i zioła, żeby dziewczynki załapały bakcyla własnej uprawy

Jak macie w swoich zbiorach jakieś fajne inspiracje to proszę o zdjęcia. A może macie takie domki w swoich ogrodach?
Ale żeby to nie tylko wyglądało ale też spełniało swoją zabawową funkcję musi wyglądać mniej więcej tak - czyli domek, zjeżdżalnia, piaskownica i huśtawki w jednym