Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Dolinie Muminków

W Dolinie Muminków

BASIA8 13:31, 22 cze 2015

Joaska napisał(a)
Basiu dom przerobiony nie do poznania, rewolucja na całego!
Strasznie dużo roboty za wami, ale tez i sporo przed wami
życzę powodzenia w działaniach

Dziękuję Joasiu za komplementy u Nas faktycznie duuużo się dzieję, ale niech się dzieję. Buziaki ślę
BASIA8 14:20, 22 cze 2015

Agania napisał(a)
Basieńko życzę miłego i ciepłego weekendu, ja przed weselem córci, ale marzy mi się kostkabrukowa i dojaz do domku prawdziwą kostką
Kiedy pokażesz zdjęcia z ogrodu, pamiętam przewożone kamole z wozu, ciekawa jestem jak to teraz wygląda...pewnie pięknie, jak chcesz jakieś bylinki, lub trawki to pisz, wyślę
buziak

Aganiu Kochana, ach te Nasze Marzenia, ale kto ich nie ma. U Nas weekend miły i spokojny - zdjęcia pokaże na dniach, choć w miejscu gdzie są duże kamole niestety jeszcze rabatki nie powstały, ale powoli powoli będą. Ja bardzo bardzo chętnie nadwyżki roślinek przyjmę - jeśli byś miała jakieś - gwarantuję im dobrą opiekę
Pozdrawiam Serdecznie.
admete 15:16, 25 cze 2015

Nie widziałam domku przed przebudową, ale z opisów dziewczyn wynika że duże zmiany nastąpiły , cieszę się razem z Tobą że macie już za sobą tak wielką zmianę .
Pocykaj troszkę ogrodu z chęcią zobaczę co tam sie ciekawego u Ciebie dzieje.

Buziaki zostawiam
malgorzata_s... 22:18, 26 cze 2015

Basieńko całuski zostawiam
Agania 22:10, 04 lip 2015

BASIA8 napisał(a)

Aganiu Kochana, ach te Nasze Marzenia, ale kto ich nie ma. U Nas weekend miły i spokojny - zdjęcia pokaże na dniach, choć w miejscu gdzie są duże kamole niestety jeszcze rabatki nie powstały, ale powoli powoli będą. Ja bardzo bardzo chętnie nadwyżki roślinek przyjmę - jeśli byś miała jakieś - gwarantuję im dobrą opiekę
Pozdrawiam Serdecznie.

Basieńko naszykuję ci pakę bylinek i trawek, ale wiesz tak jak już te upały miną i wesele ok
buziaczki zostawiam
BASIA8 00:29, 05 lip 2015

Dziękuję wszystkim za odwiedziny i pochwały jedne i drugie cieszą niezmiernie.
Od dawna obiecywałam zdjęcia nowej rabaty, która niedawno powstała w Naszym ogrodzie. Mam nadzieję że Wam się spodoba

Kapibara 22:28, 05 lip 2015

O, jak ładnie! Widzę rozchodniki i żurawki, pięknie będzie jesienią Pozdrawiam Basiu
malgorzata_s... 22:33, 05 lip 2015

Basiu buziaki zostawiam wielkie Rabata super
Katkak 22:37, 05 lip 2015

Rabatka śliczna Basieńko. Pozdrawiam .
Anusia 22:38, 05 lip 2015

Przebudowa i tworzenie nowej rabaty no dajecie czadu. Pięknie jest.