Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Dolinie Muminków

W Dolinie Muminków

Katkak 20:47, 24 sty 2016

No proszę jak nam Mikuś ślicznie urósł . Chyba coraz bardziej do taty robi się podobny, prawda?
BASIA8 19:57, 25 sty 2016

Katkak napisał(a)
No proszę jak nam Mikuś ślicznie urósł . Chyba coraz bardziej do taty robi się podobny, prawda?

Kasieńko Miki faktycznie coraz bardziej podobny do Tatusia na krok Tatusia nie opuszcza chyba są pępowiną złączeni

BASIA8 20:18, 25 sty 2016

Niedzielni Goście
GosiaJoanna 19:21, 10 lut 2016

BASIA8 napisał(a)

Kasieńko Miki faktycznie coraz bardziej podobny do Tatusia na krok Tatusia nie opuszcza chyba są pępowiną złączeni

Mikus ale Ty fajny jestes ☺
Anusia 21:56, 10 lut 2016

Mikuś śliczny chłopak, śniegu troszkę u Was napadało to przynajmniej sankach można poszaleć. Niestety u nas co napadało to zaraz się rozpuściło.
Ogród pięknie zimą się prezentuje a trawy w szczególności, pozdrawiam cieplutko!
Agania 10:07, 12 lut 2016

Mikuś pięknie się uśmiecha, jego oczy czarują, śnieg w ogrodzie, saneczki,
i zabawy z tatą....muszą być super...ech ta zima to tylko dla dzieci jest potrzebna

Cieszę się, że już u Was po awariach, luty szybko zleci, w marcu będzie już dzień dłuższy, wiosenne powietrze i liczę na kwitnienie mojej ozdobnej wiśnio-morelki...ma boskie ciemnoróżowe kwiatusie

Liczę w sobotę na słońce...przycinanie drzew chciałabym dokończyć, kiedy planujesz ciachać miskanty, strasznie mnie już te suche chaszcze denerwują
Katkak 18:32, 12 lut 2016

Basiu Miki słodki bardzo, ale nam chłopina rośnie . Fajni niedzielni gości, pewnie Mikuś ma radość jak patrzy na ptaszki . Iga razem ze mną wypatruje ptaszków przez okno .
BASIA8 23:02, 25 lut 2016

Witam wszystkich odwiedzających weekendowo - jutro mam urlopik Dziś pochwalę się pięknym prezentem jaki dostałam od Mojego Męża

Katkak 23:22, 25 lut 2016

BASIA8 napisał(a)
Witam wszystkich odwiedzających weekendowo - jutro mam urlopik Dziś pochwalę się pięknym prezentem jaki dostałam od Mojego Męża

I słusznie, że się chwalisz Basiu, bo prezent świetny . Brawo dla Ema .
BASIA8 00:03, 26 lut 2016

Katkak napisał(a)

I słusznie, że się chwalisz Basiu, bo prezent świetny . Brawo dla Ema .

Chwalę się Kasieńko chwalę bo prezent superaśny - miał być płacony z Moich zaskórniaków, ale Mój Kochany Mężuś stwierdził że taka mała kwota to będzie prezent Buziaki