Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Dolinie Muminków

W Dolinie Muminków

BASIA8 11:15, 14 mar 2016

Dziękuje Kochani za pochwały Naszego salonu Fajnie że Wam się podoba. Anusia kominek to dzieło Mojego Męża U Nas dziś pięknie słoneczko świeci jak będziemy zdrowi to w sobotę jedziemy na targi do Kielc jest agrotech - Miki lubi ciągniki i maszyny rolnicze - będzie miał frajdę z Tatusiem a Ja wyskoczę na małe zakupy może coś ogrodowego wpadnie w rączki
basia3 14:26, 16 mar 2016

BASIA8 napisał(a)
Niedzielni Goście

Oj aż zazdroszczę takich widoków, u mnie też jest karmnik, ja niestety nie mogę dokarmiać ptaków, mam kota który poluje na nie poluje. Sąsiad wiesza słoninkę sypie ziarno a nasz kot łowca zjada sobie te ptaszki, wiec osobiście wolę nie przykładać się do kocich morderstw.
BASIA8 14:49, 16 mar 2016

basia3 napisał(a)

Oj aż zazdroszczę takich widoków, u mnie też jest karmnik, ja niestety nie mogę dokarmiać ptaków, mam kota który poluje na nie poluje. Sąsiad wiesza słoninkę sypie ziarno a nasz kot łowca zjada sobie te ptaszki, wiec osobiście wolę nie przykładać się do kocich morderstw.

W takiej sytuacji lepiej ptaszków nie dokarmiać - szkoda biedactw - a kot zwierzę łowne taka jego natura.
boguslawa_ma... 17:13, 16 mar 2016

Salon sobie obejrzałam ,superPozdrawiam Basiu
Agania 10:41, 17 mar 2016

To i ja dorzucę pochwały nie tylko za salon, ale też dla Ema, masz prawdziwy talent i pomoc w domu i w ogrodzie, Mikuś dużo się nauczy od takiego zdolnego taty.
Salon wydaje się ogromny, robi przestrzeń i ogromne wrażenia...ja też sobie kupiłam latarenkę w Dolomitach

Słoneczko i u nas czekam na lepsza pogodę, bo ogród czeka, a czy Tobie zakwitły już krokusiki?
Udanych łowów na agro
BASIA8 13:29, 17 mar 2016

Agania napisał(a)
To i ja dorzucę pochwały nie tylko za salon, ale też dla Ema, masz prawdziwy talent i pomoc w domu i w ogrodzie, Mikuś dużo się nauczy od takiego zdolnego taty.
Salon wydaje się ogromny, robi przestrzeń i ogromne wrażenia...ja też sobie kupiłam latarenkę w Dolomitach

Słoneczko i u nas czekam na lepsza pogodę, bo ogród czeka, a czy Tobie zakwitły już krokusiki?
Udanych łowów na agro

Aganiu Masz rację Mój Mąż to prawdziwy skarb bardzo dużo sam robi i jest bardzo pomocny o cokolwiek go nie poproszę to zaraz działa Mam cichą nadzieję że Miki od Taty nauczy się dużo i będzie kiedyś pomocny Swojej Rodzinie.
Melduję Kochana że krokusiki są w Naszej Dolinie - Mąż mi dziś zdjęcie przesłał - pięknie się prezentują - od czasu do czasu zaglądam i je podpatruję.
Buziaki ślę i pozdrowienia.
admete 06:01, 18 mar 2016

Przy porannej kawce przyszłam w odwiedzinki
słodziak rośnie jak na drożdżach
Prześliczne latarenki!!!!!!

buziak
Katkak 06:48, 18 mar 2016

BASIA8 napisał(a)
Dziękuje Kochani za pochwały Naszego salonu Fajnie że Wam się podoba. Anusia kominek to dzieło Mojego Męża U Nas dziś pięknie słoneczko świeci jak będziemy zdrowi to w sobotę jedziemy na targi do Kielc jest agrotech - Miki lubi ciągniki i maszyny rolnicze - będzie miał frajdę z Tatusiem a Ja wyskoczę na małe zakupy może coś ogrodowego wpadnie w rączki

Ale fajowy wypadbsię Wam zapowiada Basieńko. Jak przyatargaszbjakiwś łupy, a na pewno prYtargasz, to koniecznie się potem pochwal. Powiem Ci tyle- taki emuś to skarb. Koniecznie gonpozdrów, a dla Mikusia buziolnod cioci .
Ewa4 07:27, 20 mar 2016

O i u Ciebie już się pięknie robi w ogrodzie i latarenki widzę czyli Synus pozwala Ci spełniać się ogrodowo.
Kuba 08:05, 20 mar 2016

BASIA8 napisał(a)

fiu fiu, aż zacytowałam z zachwytu pięknie Basieńko