Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Dolinie Muminków

W Dolinie Muminków

BASIA8 17:48, 05 lis 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Jak ja mogłam przegapić taki news, przepraszam Basiu. Głaskam brzusia i slę buziaki :*

Spoko Jasiu, nic się nie dzieje. Brzuś pogłaskany od kolejnej Ogrodowiskowej Cioci Ja również głaskam Twojego Brzusia i wszystkiego najlepszego życzę
BASIA8 20:47, 05 lis 2013

Jesiennie.........

malgorzata_s... 21:09, 05 lis 2013

Można poszurać w liściachBuziaczki.
GorAna 21:20, 05 lis 2013

Nowe jesienne zdjęcia....znak to, że samopoczucie Wam dopisuje
Pozdrawiam
BASIA8 10:11, 06 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Można poszurać w liściachBuziaczki.

Faktycznie można w liściach poszurać dziś mamy ładną pogodę więc Moja Mama grabi cały ogród troche ciężko jak na Nią samą, ale niestety nie ma kto jej pomóc Mama bardzo lubi pracę w ogrodzie, pytała czy hortensje, róże przyciąć - szkoda tylko że zdrowie już nie to co było.
BASIA8 10:23, 06 lis 2013

GorAna napisał(a)
Nowe jesienne zdjęcia....znak to, że samopoczucie Wam dopisuje
Pozdrawiam

Samopoczucie faktycznie od kilku dni rewelacyjne szkoda tylko że pochodzić nie możemy - chętnie bym się na zakupy wybrała - galerie odwiedziła - Obi przy okazji - oczka chętnie bym nacieszyła, ale nie narzekamy i tak dwa razy w tygodniu jesteśmy poza domem - krótko bo krótko, ale zawsze coś Ściskam Mocno.
BASIA8 10:37, 06 lis 2013

Dalsza część jesieni....

malgorzata_s... 11:38, 06 lis 2013

Ale wielkie suszki hortensji.Basiu galerie nioe zając nie uciekną. Może przed świętami lekarz pozwoli Ci już wyść z domku to pojedziesz na zakupy. Czasami jak se coś odpuści to potem jest jeszcze fajniej.Buziolei głaskanko
BASIA8 12:27, 06 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale wielkie suszki hortensji.Basiu galerie nioe zając nie uciekną. Może przed świętami lekarz pozwoli Ci już wyść z domku to pojedziesz na zakupy. Czasami jak se coś odpuści to potem jest jeszcze fajniej.Buziolei głaskanko

Małgosiu Nasza hortka miała w tym roku wyjątkowo duuuże kwiaty, radziła sobie super w suche dni
Masz racje galerie nie zając. Brzusio pogłaskany od Cioci
Pozdrawiam.
jola54 14:40, 06 lis 2013

Witaj Basiu!

Dziekuje za ciepłe słowa, dużą metamorfozę przeszedł Twój ogród, jest pieknie. A ja zazdroszczę Ci tego grilla, no i może jeszcze pary rąk meskich. Jesteżcie młodzi, wiec wyobrażam sobie jak będzie wyglądać twój wileki ogród za kilka lat...A jesli chodzi o moje prace malarskie. to powiem Ci ze marze o tym , aby ktoś je zauważył i zeby udało mi się kilka sprzedać, wtedy mój ogród rozkwidł by z dnia na dzień, tak jak to robi Danusia, w "Ogrodzie na piaskach"...pozdrawiam serdecznie.