Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Dolinie Muminków

W Dolinie Muminków

GorAna 14:41, 24 paź 2013

Wpadam na sprawdzenie tętna
Pozdrawiam
Ewa4 18:45, 24 paź 2013

Baśka fajne te ogrodzenie a jaka kilometrowa działka hihi robi wrażenie .U mnie od wiosny też ma powstawać ogrodzenie zobaczymy narazie M zapewnia że tak będzie no biorę to z niedowierzaniem ale zobaczymy.U Ciebie zwierzątka sąsiadów zaglądały a u mnie 2 psy sąsiada załatwiają się w moim ogrodzie i jestem bezsilna bo do niektórych to dobrym słowem się nie dotrze mus się ogrodzić i problem rozwiązany.Pozdrawiam i dobrego samopoczucia życzę.
BASIA8 21:52, 24 paź 2013

GorAna napisał(a)
Wpadam na sprawdzenie tętna
Pozdrawiam

Aneczko tętno u Nas miarowe Mama i Dzidzia mają się dobrze
malgorzata_s... 21:55, 24 paź 2013

Jak dobrze to czytać Buzile.
Konstancja30 21:56, 24 paź 2013

kaczki wyglądają na szoknięte ... skróciliście im spacerownik ... ale jak pięknie skróciliście ... pozdrawiam
GorAna 20:38, 25 paź 2013

Katkak 21:30, 25 paź 2013

Basiunia śliczne to ogrodzenie, takie subtelne i delikatne. Proszę pogłaskać Brzusio od cioci Pozdrawiam
BASIA8 22:24, 25 paź 2013

Katkak napisał(a)
Basiunia śliczne to ogrodzenie, takie subtelne i delikatne. Proszę pogłaskać Brzusio od cioci Pozdrawiam

Dziękuję Kasiu za komplementy, fajnie że ogrodzenie się podoba. Brzusio od Cioci pogłaskany
BASIA8 10:27, 26 paź 2013

Ewa4 napisał(a)
Baśka fajne te ogrodzenie a jaka kilometrowa działka hihi robi wrażenie .U mnie od wiosny też ma powstawać ogrodzenie zobaczymy narazie M zapewnia że tak będzie no biorę to z niedowierzaniem ale zobaczymy.U Ciebie zwierzątka sąsiadów zaglądały a u mnie 2 psy sąsiada załatwiają się w moim ogrodzie i jestem bezsilna bo do niektórych to dobrym słowem się nie dotrze mus się ogrodzić i problem rozwiązany.Pozdrawiam i dobrego samopoczucia życzę.

Ewuś zatem trzymamy Twojego Męża za słowo i czekamy do przyszłego roku na ogrodzenie Masz rację do niektórych osób się nie dotrze - Ja sama jestem tego przykładem - pamiętam jak zrobiliśmy nowe nasadzenia wokół altanki - wszystko pięknie posadzone, korą wysypane - a tu niespodzianka - przyjeźdzamy z pracy a cała ziemia wywalona, młode iglaki, cebule krokusów, tulipanów wydrapane - Łzy Ewuś z bezsilości same mi leciały z oczu - byłam u sąsiadki, ale czy coś to dało - nic - kury, kaczki potrzymała kilka dni w zamknięciu i od nowa było to samo. Chwyciliśy strasznego nerwa na sąsiadów, ale pewnych sytuacji się nie przeskoczy - zwierzę nie jest niczemu winne, a jeśli chcemy mieć rabatki to musimy mieć ogrodzenie, innego wyjścia nie ma.
BASIA8 15:48, 26 paź 2013

Jesienne widoki dla odwiedzających........

cdn......