Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Dolinie Muminków

W Dolinie Muminków

GorAna 17:47, 06 lis 2013

BASIA8 napisał(a)

Samopoczucie faktycznie od kilku dni rewelacyjne szkoda tylko że pochodzić nie możemy - chętnie bym się na zakupy wybrała - galerie odwiedziła - Obi przy okazji - oczka chętnie bym nacieszyła, ale nie narzekamy i tak dwa razy w tygodniu jesteśmy poza domem - krótko bo krótko, ale zawsze coś Ściskam Mocno.

Basiu, czas płynie i ani się obejrzysz i rodzinka będzie w komplecie
jola54 12:59, 07 lis 2013

Witaj Basiu!

Swietny pomysł z tą stroną internetową, ale ja nie potrafie na komputerze zbyt wiele , a mieszkam sama w niewielkiej miejscowości i nie mam znajomych informatyków. Przydałby mi się jakiś marszand ,hi hi... U mnie dośc pochmurno i wietrznie, ale na szczęście wszystkie prace na działce już ukończyłam. Wiosną nowe nasadzenia w ogrodzie i poprawki wszystkich moich błędów. Ja nawet nie mam dojścia do dobrych i tanich centrali ogrodniczych , czy szkółek. Wszystko jest tak odległe, że zakup i transport wymagają dożego nakładu finansów, a tych jak wiesz, wsród artystów zawsze brak. Ale mam nadzieję że wiosną znajdzie się jakaś dobra bratnia dusza i wyśle mi (za moją opłatą przesyłki) jakieś zbędne roślinki. Pozdrawiam serdecznie...buziaki!
malgorzata_s... 13:45, 07 lis 2013

Buziaczki Basiu z lodowatych Beskidów.
GorAna 18:22, 07 lis 2013

Sprawdzam tętno
Buziaki
BASIA8 18:26, 07 lis 2013

GorAna napisał(a)
Sprawdzam tętno
Buziaki

Tętno miarowe właśnie wróciliśmy ze szkoły rodzenia - panie sprawdzały. Gorzej coś u Nas dziś z samopoczuciem
Buźka Aneczko
Ewa4 08:04, 08 lis 2013

Tak w naszym stanie z tym samopoczuciem bywa no ale już niedługo Basiu się uwolnimy ale jeszcze trochę to potrwa.Mnie też ciężko już jest nawet chodzić a mały kopie bardzo mocno a najgorzej jak prowadzę auto no ale jeszcze tylko 2 m-ce.Pozdrawiam
malgorzata_s... 14:29, 08 lis 2013

Buziaczki Basiu. Dzis słonko to i samopoczucie pewno lepsze
Katkak 19:38, 08 lis 2013

Basiulka jak zdróweczko? Dobrze się czujecie? Proszę Brzusio pogłaskać Też życzę Wam miłego weekendu Słonko. Czyżby humorki ciążowe? (pisałaś powyżej, że nastrój gorszy) Ja w sumie nie miałam humorków, ale raz strzeliłam focha, że aż męża wystraszyłam. Kupiłam sobie koszulkę, założyłam ją i... rozryczałam się w głos rzewnymi łzami. Mąż wystraszony, że coś mi się stało, a ja się rozbeczałam, bo... nie wbiłam się w tą koszulkę Ale takie małe histerie w ciąży są w pełni usprawiedliwione
mar_za 12:35, 09 lis 2013

BASIA8 napisał(a)
Jesiennie.........

U nas też już taka jesień. Sąsiedzi maja takie wielkie orzechy.
BASIA8 12:39, 09 lis 2013

mar_za napisał(a)

U nas też już taka jesień. Sąsiedzi maja takie wielkie orzechy.

W Naszym ogródeczku mamy jednego orzecha włoskiego, ale potrafi usłać liśćmi kawał trawnika - robi za kilku.