Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Dolinie Muminków

W Dolinie Muminków

BASIA8 20:50, 11 lis 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Basiu piękne ogrodzenie Napracowaliście się ale efekt znakomity Buziaki

Dziękuje Gosieńko za komplemencik. Pracy było faktycznie ogrom, ale nareszcie mamy ogrodzoną działeczkę - można spokojnie tworzyć rabatki już niestraszne nam kury,kaczki,psy sąsiadów. Czekałam na tą chwilę długo, ale warto było teraz czekam na wiosnę i żyję cichutką nadzieją że uda Nam się posadzić tuje - pieniążki mam na roślinki a sporo ich będzie potrzeba bo około 100 sztuk.
Kasial 12:25, 12 lis 2014

Basiu ciesze się, że wreszcie jesteś! Ogrodzenie zrobione, to podstawa, warto było czekać
Teraz mnie czeka wymiana ogrodzenia od frontu na nowe i likwidacja po długości starej siaty. Myślałam, że w tym roku będzie zrobione, niestety czekać muszę do przyszłego. Dlatego od frontu nic nie robię, bo wszystko będzie przewrócone do góry nogami.
BASIA8 13:21, 12 lis 2014

Kasial napisał(a)
Basiu ciesze się, że wreszcie jesteś! Ogrodzenie zrobione, to podstawa, warto było czekać
Teraz mnie czeka wymiana ogrodzenia od frontu na nowe i likwidacja po długości starej siaty. Myślałam, że w tym roku będzie zrobione, niestety czekać muszę do przyszłego. Dlatego od frontu nic nie robię, bo wszystko będzie przewrócone do góry nogami.

Jestem Kasiek jeśli nie piszę to często myślę o koleżankach z forum - my pewien etap mamy za sobą - teraz czeka Nas rozbiórka domu drewnianego, pomieszczenia gospodarczego przy garażu - trzeba przygotować miejsce na dobudowę. Ja od frontu teź nic nie sadziłam bo szkoda roślinek - może wiosną uda się coś podziałać
Pozdrawiam.
boguslawa_ma... 18:00, 12 lis 2014

Basiu bramę piękną obejrzałam,teraz łatwiej mi będzie do ciebie trafić
Pozdrawiam
Kamajla 18:01, 12 lis 2014

No kochana, gratuluję dobrze wykonanej roboty ogrodzenie faktycznie dosyć dłuuuugie.... ale będziesz sadzić wiosną, aż Ci bokami będzie wychodzić (albo plecami )

Pozdrowionka
BASIA8 18:34, 12 lis 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Basiu bramę piękną obejrzałam,teraz łatwiej mi będzie do ciebie trafić
Pozdrawiam

Mam nadzieję Bogusiu że uda Nam się spotkać jak będziesz kolejnym razem w Moich stronach - zapraszam serdecznie a dziś gorąco pozdrawiam i buziaka przesyłam.
Katkak 18:43, 12 lis 2014

Wow, Basia napracowaliście się bardzo, ale efekt jest super . Bardzo ładne ogrodzenie . Super, że najpierw się ogrodziliście. Nasi przyjaciele wynajęli firmę zakładającą ogrody, a ogrodzenia nie ma i teraz albo psy sąsiadów, albo sarny, zające (mieszkają przy lesie) niszczą wszystko. Aż serce ściska. Przylezie jakiś pies sąsiada, podniesie nogę i po drzewku. I fajnie, że masz taki pasek przed ogrodzeniem . U mnie sąsiadka tak ma, tylko 30 razy mniejszy , obsadziła go i ładnie to wygląda bardzo. Takie przedłużenie ogrodu. Pozdrawiam Basieńko. Fajnie, że jesteś
BASIA8 18:53, 12 lis 2014

Kamajla napisał(a)
No kochana, gratuluję dobrze wykonanej roboty ogrodzenie faktycznie dosyć dłuuuugie.... ale będziesz sadzić wiosną, aż Ci bokami będzie wychodzić (albo plecami )

Pozdrowionka

Dziękuję za słowa pochwały oby plany się spełniły a boki i plecy wiosą bolały Buziam.
BASIA8 12:43, 13 lis 2014

Katkak napisał(a)
Wow, Basia napracowaliście się bardzo, ale efekt jest super . Bardzo ładne ogrodzenie . Super, że najpierw się ogrodziliście. Nasi przyjaciele wynajęli firmę zakładającą ogrody, a ogrodzenia nie ma i teraz albo psy sąsiadów, albo sarny, zające (mieszkają przy lesie) niszczą wszystko. Aż serce ściska. Przylezie jakiś pies sąsiada, podniesie nogę i po drzewku. I fajnie, że masz taki pasek przed ogrodzeniem . U mnie sąsiadka tak ma, tylko 30 razy mniejszy , obsadziła go i ładnie to wygląda bardzo. Takie przedłużenie ogrodu. Pozdrawiam Basieńko. Fajnie, że jesteś

Hej Kasieńko. Co racja to racja - ogrodzenie ważna sprawa - u Nas w jednym roku kury sąsiadów przekopały całą rabatę wokół altanki - łzy same z oczu płyneły - małe iglaki wykopane, krokusy, tulipany, czosnki, hiacynty zniszczone - Nasza nowa rabata była zrównana z zienią - kore przekopały. Teraz już do Nas nie przyjdą roślinki,kora - rabatki bezpieczne
Dziękuję za pochwały - cieszę się że ogrodzenie się podoba, pracy Mąż miał bardzo bardzo dużo efekt jest to prawda
Buziaki.
BASIA8 11:04, 15 lis 2014

Jesiennie......