Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W Dolinie Muminków

W Dolinie Muminków

iwonaal 18:16, 15 lis 2014

Ale kawał płotu, super. Pozdrawiam
admete 07:40, 16 lis 2014

Basiu kawał roboty!!!. ale i kawał pięknego ogrodzenia powstał!!!
To teraz razem czekamy na wiosnę .
Myślę że z O. szybko nam zleci

Buziaki
BASIA8 10:18, 16 lis 2014

iwonaal napisał(a)
Ale kawał płotu, super. Pozdrawiam

Dziękuję Iwonko za komplementy - fajnie że się podoba
BASIA8 10:29, 16 lis 2014

admete napisał(a)
Basiu kawał roboty!!!. ale i kawał pięknego ogrodzenia powstał!!!
To teraz razem czekamy na wiosnę .
Myślę że z O. szybko nam zleci

Buziaki

Faktycznie u Nas kawał płotu powstało - pracy było duuuuuuużo - ale cieszy mnie bardzo praca wykonana - tak dłuuuuugo czekałam na ten dzień - bardzo lubię wyglądać przez okno i patrzeć jak stoi - faktem jest że się nie zmienił od wczoraj ale cieszy oko i raduje serce. Teraz zostało Nam posadzić tuje przy ogrodzeniu, zrobić rabatki , wyremontować domek i cieszyć się widokami Oby do wiosny - plany są oj są - zobaczymy co uda się wykonać - a z ogrodowiskiem czas leci Buziam.
GosiaJoanna 15:29, 16 lis 2014

BASIA8 napisał(a)

Faktycznie u Nas kawał płotu powstało - pracy było duuuuuuużo - ale cieszy mnie bardzo praca wykonana - tak dłuuuuugo czekałam na ten dzień - bardzo lubię wyglądać przez okno i patrzeć jak stoi - faktem jest że się nie zmienił od wczoraj ale cieszy oko i raduje serce. Teraz zostało Nam posadzić tuje przy ogrodzeniu, zrobić rabatki , wyremontować domek i cieszyć się widokami Oby do wiosny - plany są oj są - zobaczymy co uda się wykonać - a z ogrodowiskiem czas leci Buziam.

Basiu płot MEGA fajnie sie prezentuje, znam ten ból zycia bez ogrodzenia ale od wiosny tez już go mam u mnie na wiosnę prace brukarskie a czas zleci nam szczególnie szybko przy naszych Szkrabikach i O
Katkak 15:29, 16 lis 2014

Basiulka piękny dywan z liści. A jak zobaczyłam tego zimowita moja pierwsza myśl była taka: o kurczę, krokus??? . Buziaki.
magdziam 16:45, 16 lis 2014

Basieńko jestem, no i oczom nie wierzę. PIĘKNIE!!! Pięknie Wam wyszło to ogrodzenie, brama, furtka. Teraz się nie dziwię, że taka cisza była u Ciebie, roboty mieliście mnóstwo, ale efekt jest super. Teraz tylko trzeba pomyśleć o nasadzeniach, ale cała zima przed Wami. Z tym żwirkiem przed ogrodzeniem to fajny pomysł, nawet zwykły szary płukany żwir bedzie ladnie wyglądać. Pozdrawiam
BASIA8 18:55, 16 lis 2014

GosiaJoanna napisał(a)

Basiu płot MEGA fajnie sie prezentuje, znam ten ból zycia bez ogrodzenia ale od wiosny tez już go mam u mnie na wiosnę prace brukarskie a czas zleci nam szczególnie szybko przy naszych Szkrabikach i O

Dziękuję Mężowi pochwały przekażę - trzeba przyznać stanął na wysokości zadania - jest suuuuuuuuuuper Buziam wieczorową porą
BASIA8 18:58, 16 lis 2014

Katkak napisał(a)
Basiulka piękny dywan z liści. A jak zobaczyłam tego zimowita moja pierwsza myśl była taka: o kurczę, krokus??? . Buziaki.

Kasieńko tak to są jesienne krokusy Odbuziakuję
malgorzata_s... 19:31, 16 lis 2014

U mnie te jesienne krokusy wyginęły Chyba jeszcze raz posadzę bo śliczne Buziak