Magda_BO
16:47, 12 sty 2014

W skrócie przedstawiłam przegląd tego co zastałam i moich [pierwszych poczynań. Jak u wielu osób były one łapczywe i w efekcie dość chaotyczne. Teraz jesteśmy już bardziej "dojrzali" i zajmujemy się głównie porządkowaniem ogrodu stawiając na te rośliny, które czują się u nas dobrze, pomijając nawet piękne ale źle rosnące.
Dziś, choć szaro i buro za oknem, ogród wyglądał tak.
To widok z tzw. starego pokoju, w którym staramy się bywać częściej, ale jakoś nam nie wychodzi. Widok na ogród jest za to ładny.
Na przestrzeni lat rośliny urosły, rabaty zajęły dużą część trawnika. W tym roku będziemy kontynuować plan uporządkowania nasadzeń i dopracowania szczegółów.
Pozdrawiam!
m.
Dziś, choć szaro i buro za oknem, ogród wyglądał tak.

To widok z tzw. starego pokoju, w którym staramy się bywać częściej, ale jakoś nam nie wychodzi. Widok na ogród jest za to ładny.

Na przestrzeni lat rośliny urosły, rabaty zajęły dużą część trawnika. W tym roku będziemy kontynuować plan uporządkowania nasadzeń i dopracowania szczegółów.
Pozdrawiam!
m.