Agata zawsze bardzo czekam na Twoje zdjęcia i jeszcze nigdy się nie rozczarowałam, a prawdę mówiąc zwykle oglądam po kilka rzy, bo to prawdziwa uczta. Te płyty wyszły zjawiskowo. Szybciej niż myślisz delikatnie pokryje je mech i będą jeszcze fajniejsze, takie spatynowane . Ależ cudnie to wymyśliłaś dziewczyno . Brawo Ty .
Czekałaś na ten poranek i się nie zawiodłaś U mnie tak dużo śniegu nie spadło jak u Ciebie
Pięknie przyozdobił ogród i choć krótkotrwale to udało Ci się uchwycić tę chwilę
Płyty wyglądają imponująco a ta obwódka z bukszpana to element zaskoczenia Jakie drzewo będzie pośrodku ?
Czekałam na Twój wpis
Płyty ledwo widać ale jak widać wyobraźnia u Was działa.
W środku będzie platan alphen's globe, albo wiśnia umbra, nie mogłam nigdzie ich dostać w mojej okolicy..generalnie jakieś kuliste drzewo na pniu. To było w planie tylko tak wolno realizacja szła. Szukałam tanio bukszpanów i Sylwia stąd mi podpowiedziała zakupy. Czekałam też na bodziszki, bo tych Rozanne w sieci dostać to jakiś koszmar i cena podobnie. W przyszłym sezonie dojdą tam jeszcze czosnki.
Poważnie? To ogromnie mi miło . Mnie obwódka z bukszpanu też zaskoczyła i też jestem ciekawa jakie drzewo tam posadzisz . A drogę do domu masz zachwycającą .
Piękny ten platan, ma bardzo ciekawie ułożone liście Ja ma u siebie globosum i niestety pali go słońce ale o tym już kiedyś rozmawialismy
Na wiosnę uśmiechnij się do mnie to Ci podeślę Rozanne