Dziękuję.Jużciemno, ale za chwilę swego ogoniastego muszę przewietrzyć. jak na dworze? Pada? Wieje?
Ja tez swoją dzisiaj przelałam do buteleczek, u mnie nie zrobiła się galaretka. Napój smoka, najpierw czuję smak chili (dałam 4 łyżeczki bo nie miałam czterech strąków, więc chyba za dużo dałam )Potem czuje czosnek, a po dłuższej chwili dopiero sladowy smak rokitnika. Alkoholu i reszty wogóle nie wyczuwam, ciekawe jak na alkomacie, muszę to obczaić bo do pracy jeżdże samochodkiem.Ogólnie piekło w gębie Miłej niedzieli
Musi tak być, no chili chyba ciut za dużo. Ja miałam swoje strączki w szklarni, to wykorzystałam. U mnie było chyba za dużo rokitnika, bo ta galaretowatość specyfiku.Kiedyś robiłam sok z rokitnika z cukrem, to miałam dżem po prostu.Ale zaparłam się to zjeść. Mam nadzieję, że moje zdrowie na tym skorzysta.
Miłego oglądania jutro. Pa.
Witaj Jolu,co tak cichutko w progu stanęłaś? Zachodź dalej!Pracowałaś dziś?
U mnie nic nowego. Stare fotki przeglądam, zaglądam do dziewcząt, i już niestety ziewam. A spałam dziś jak nigdy. Do 9-tej.
Zima idzie, kochana.
Odpozdrawiam oczywiście. Co dobrego teraz do czytania wypożyczyć?
O widzisz Haniu jak to jest jak się 2 sroki za ogonek trzyma tu gadam tu wklejam i zamiast do siebie to do Ciebie wkleiłam różyczkę To może jak Ci nie przeszkadza na Niedzielę kfffiatuch będzie Pozdrawiam
Ależ proszę bardzo, Halinko. Taki niedzielny bukiet może być u mnie jak najbardziej! Dziękuję.
Haniu! ja wokół emerytury działam, stos dokumentów, jazda do ZUS w tę i z powrotem. jutro jadę oddać komplet dokumentów, a na emeryturkę ok. 30 grudnia. Jutro też ocieplę zawór z wodą na działce i pookrywam co się da przed zimą.Fajnie że jesteśmy na facebooku,bo tu nie wypada wszystkiego pokazywać i pisać nie na temat. Pozdrawiam
Jolu, co to znaczy nie wypada? Co wokół ogrodu się dzieje, to wszystko wypada. A jak ogrodniczce się szykuje wolna i pracowita wiosna, takież lato i jesień, to tylko skakać z radości. Pewnie o wszystkich prywatnych, czy około pracowych sprawach tu nie piszemy, ale o wszystkim innym,jak najbardziej.
Nawet tu zawsze w prywatnej korespondencji można czasem puścić łezkę, jak co dolega.
Zdrowia życzę Tobie i Twoim domownikom.