Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Marga 21:10, 11 sie 2016

No i gdzie te chwasty? Chyba ślepam bo żadnego nie widzę
Piękne ujęcia! W życiu tak zadbanego ogrodu nie będę miała
Betka 22:33, 11 sie 2016

iwka napisał(a)
Jak ślicznie ten ciemny rozchodnik wygląda, wiesz co to za odmiana? a tak w ogóle to się witam, bo chyba się nie ujawniałam u Ciebie, a podglądam cały czas

Iwka witam
Podglądaj mój watek raczej do tych szybkich nie należy wiec zawsze będziesz na bieżąco
Rozchodnik nn w szkółce nie było opisu .
Pozdrawiam
Betka 22:45, 11 sie 2016

katel napisał(a)
Ach ten porządek u Ciebie - jak się tak napatrzę to zaczynam mieć nadzieję, że może i u mnie kiedyś tak będzie - pięknie jest

Tak mi dobrze tak mi mów! Hahahaha

Porządek juz troche mam ale okazuje sie ze co raz odkrywam miejsca co trzeba by podrasować ....np koło placyku. Rośliny tam sa jednej wysokości czyli niskie i to juz mi zaczyna przeszkadzać juz kombinuje co by tam wcisnąć
U ciebie na pewno będzie tak jak sobie wymarzyłaś ...nie widzę innej opcji
Zresztą masz tyle rarytasów że Hoho wiec nie może być inaczej . Ogrod wzbogacasz coraz nowymi roślinami - bardzo ciekawymi trzeba dodać . Z czasem się rozrosną i będzie git
Betka 22:53, 11 sie 2016

Marga napisał(a)
No i gdzie te chwasty? Chyba ślepam bo żadnego nie widzę
Piękne ujęcia! W życiu tak zadbanego ogrodu nie będę miała

Moniko są są tylko ukryte mad sama woda . Brzegi pokryte ostami i pokrzywami ale z tym to sobie poradzę....bo jak nie ja to kto?
Zrębki to cudną rzecz badylka maja naprawde ograniczone ople manewru. Mani mi sie ułożenie tak jakby schodów na brzegach . Było by mi wtedy łatwiej wyłożyć zrębkami lub czym innym. Może dodałabym kamieni, troche ich mam . No ale to tylko plany teraz jestem na etapie jakie plytki będą w łazience i jakie meble w kuchni. Remoncik mi sie będzie szykował co prawda jesienią ale ja musze mię wszystko dobrane wiec juz sie rozglądam
Pozdrawiam
Betka 22:55, 11 sie 2016

A tu moje dzieci ciekawe czy przeżyją rozłąkę z mamą ?
katel 20:24, 12 sie 2016

Dzięki! Kochana jesteś, że mnie tak na duchu podnosisz .
Co do remontu - to ja też uwielbiam te klimaty (swoją kuchnię rok projektowałam) . Mam kosz na śmieci w szufladzie pod zlewem i bardzo polecam to rozwiązanie (szuflada musi mieć dobre prowadnice, żeby ciężar utrzymać i wstawia się dowolne wiaderko, albo dwa . Przejedź się też do płytki z grosze, można niezłe okazje upolować - ja płytki z kolekcji Zienia kupiłam za 15 zamiast 250
Marga 09:15, 13 sie 2016

Remoncik planujesz? Moje łazienki właśnie się skończyły robić, kuchnia niestety jeszcze nie zaczęta. Ciekawa jestem w jakim stylu będziesz miała łazienki?
Betka 13:46, 13 sie 2016

Dziewczyny z tym remontem to będą cyrki eMuś lubi styl nowoczesny a ja ala'retro .
Wiec musimy pójść na kompromis i .....ma być nowoczesny przełamany starociami powyginane nóżki płytki patchwork . To na dzień dzisiejszy a do listopada może się zmienić
dorciabe 16:11, 13 sie 2016

Betka napisał(a)

Beaciu czy ta hortka to Pinky winky? masz ją podwiązana, czy ona taka sztywna?
iwka 16:15, 13 sie 2016

Betka napisał(a)

Iwka witam
Podglądaj mój watek raczej do tych szybkich nie należy wiec zawsze będziesz na bieżąco
Rozchodnik nn w szkółce nie było opisu .
Pozdrawiam
jak to w naszych szkółkach kupiłam też podobnego ale ze wzrostem liście jakieś bledsze się zrobiły i strasznie się roskraczył, cały środek jak gniazdo a gałązki na boki idą, mało efektowny