Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

dominka 12:59, 17 maj 2018

Pięknie, jest co podziwiać i oglądać
Beatka Twój ogród jest dla mnie dziewiczy, naturalny i cały czas coś jest do odkrycia.
AgnieszkaW 13:28, 17 maj 2018

Pięknie i bujnie wszystko rozwija się u Ciebie. Ogród zmienił się nie do poznania
koliber 13:28, 17 maj 2018

Codziennie wracam do Twojego ogrodu
Ech...pięknie jest Można się zapomnieć
sylwia_slomc... 13:59, 17 maj 2018

Kochana, masz cudownie w ogrodzie, wiem ile pracy i wysiłku wymaga utrzymanie na takim poziomie, tym bardziej gratuluję bo wychodzi Ci to koncertowo Zauroczyła mnie donica zrobiona z pniaczka
alis 20:57, 17 maj 2018

Przepiękny masz ogród, bardzo klimatyczny
Betka 00:49, 18 maj 2018

dominka napisał(a)
Pięknie, jest co podziwiać i oglądać
Beatka Twój ogród jest dla mnie dziewiczy, naturalny i cały czas coś jest do odkrycia.

Aga dziękuję dla mnie ogród też jest dziewiczy hahahaha i jak po nim chodzę to też odkrywam jakieś nowe ....chwasty i końca nie ma

AgnieszkaW napisał(a)
Pięknie i bujnie wszystko rozwija się u Ciebie. Ogród zmienił się nie do poznania

Agnieszko dziękuję . Roślinkom u mnie dobrze to trzeba przyznać jedynie rh nie potrafię ogarnąc . Pomimo specjalnego podłoża i tak nie wyglądają zachwycająco . Za mało z nimi rozmawiam a przecież mam tylko dwie sztuki....zaganiana jakaś jestem

koliber napisał(a)
Codziennie wracam do Twojego ogrodu
Ech...pięknie jest Można się zapomnieć

Bardzo mi miło Mam nadzieję że na żywo też będzie się podobał

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kochana, masz cudownie w ogrodzie, wiem ile pracy i wysiłku wymaga utrzymanie na takim poziomie, tym bardziej gratuluję bo wychodzi Ci to koncertowo Zauroczyła mnie donica zrobiona z pniaczka

Sylwia dzięki . Pracy faktycznie sporo ale potem mam satysfakcję jak już go ogarnę i jak tak popatrzę to cieszę się z tego co mam !!! A koncerty kiedyś dawałam hahahah na szkolnych apelach
Wiedziałam że zwrócisz uwagę na pniaczek ! Jakoś tak spontanicznie go włożyłam do donicy (bo nie wiedziałam gdzie go postawić a podobał mi się )

alis napisał(a)
Przepiękny masz ogród, bardzo klimatyczny

Dziękuję . Mam nadzieję ze na spotkanie trochę kwiatuchów zostanie !

sierotka 06:44, 18 maj 2018

Beatko tak się cieszymy na spotkanie jeśli można zabiorę EM ,ktoś musi pracować za kierowcę
koliber 07:08, 18 maj 2018

sierotka napisał(a)
Beatko tak się cieszymy na spotkanie jeśli można zabiorę EM ,ktoś musi pracować za kierowcę

Boguś, ja też zabieram swojego osobistego szofera

Ale będzie fajnie się znowu spotkać
sierotka 07:14, 18 maj 2018

Anetko super o la la juz odliczam dni
Anetko za chwile PW
Betka 09:58, 18 maj 2018

Bogusia
Pewnie ze można! Ja też się cieszę ale i trochę stresuje hahhaha w końcu jeszcze tyle można by poprawić chociaż póki co jestem i tak zadowolona z tego co mam.
Anetko Mam nadzieję że wyrobię się z pracami ogrodowymi. Jeszcze trochę czasu mam. Dobrze ze deszcz pada to niezbędne już traciła czasu na podlewanie tylko zajmę się odchwaszczaniem i zastanawiam się czy ciąć już bukszpany czy jeszcze trochę poczekać? Może zrobię to w ostatnich dniach