Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

Betka 13:08, 24 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)
Beatko cudny awatarek a zdjęcia urocze.Zakupy superaśne też takie cuda mam ale nie mam tego floksa białego z niebieskim bo to chyba floksik tak?9 fotka od góry bo nie mogę skopiować nie wiem wyszłam z fprawy czy jak hehe a na jednym to tak jest hortensja .Pozdrawiam

Dzięki Ewuś Przyznam że lubię takie wpisy hihihi
Tak to floksy, były jeszcze białe z różową gwiazdeczką w środku.
Czyli dobrze myślałam że to hortensja ciekawe jeszcze jaka ?!!!
Pozdrawiam również
Betka 13:10, 24 kwi 2014

asiach napisał(a)
Jest pięknie. Strumyk dech zapiera Pozdrawiam

Dziękuję oj zapiera hihihi jak maniak chodzę tam kilka razy dziennie hihihi i napatrzeć się nie mogę na te kwiatuchy
Pozdrawiam
Betka 13:21, 24 kwi 2014

Zostawiam trochę kwiatuchów dla odwiedzających

Betka 13:30, 24 kwi 2014

A teraz ogród w całości na raz to znaczy jedna strona podwórza. hihihi trawnik nie zachwyca z reszto jak ta jedna porzeczka która nie może doczekać się przesadzenia w inne miejsce

Chociaż jak świeżo skoszona trawa to i trawnik niczego sobie hihihi przynajmniej nie widać przez kilka godzin żółtych kwiatów mniszka lekarskiego !
Betka 14:11, 24 kwi 2014

Zrobiłam zdjęcia brabantowi . wczoraj dorwałam się do niego i wyszło mi takie coś??
Nasuwa mi się pytanie: zostawić go tak....a może go stamtąd usunąć?
Cały czas jak na to coś patrzę to śmieję się jak to wygląda?

nie do końca mam pomysł co można dalej zrobić, co dosadzić a co przesadzić ? Jak macie jakieś podpowiedzi to ja chętnie poczytam

asiach 14:39, 24 kwi 2014

Ja bym zostawiła. Widzę oczami wyobraźni jak za kilka lat ten krzak będzie wyglądał. Może teraz Tobie wydać śmieszne ale jest dobrze jak na początek. Jak ja zaczynałam formowanie krzaków to czasami mało nie płakałam z żalu co zrobiłam. Początki w moim wydaniu były straszne bo widziałam dzieło obecne a nie patrzyłam daleko w przyszłość.
Jest dobrze
asiach 14:40, 24 kwi 2014

Nie wiem tylko czy jeszcze bym nie przycięła tak aby stworzyć już bardziej zwartą kulkę ????
asiach 14:44, 24 kwi 2014

Pytanie z inej beczki. Ten Twój kanał też na początku nie wyglądał jak strumyk I ta roślina nabierze innej postaci Bądź cierpliwa a zobaczysz efekt swojej pracy
Ewa4 14:48, 24 kwi 2014

Brabant za rok czy dwa będzie pieknial także zostaw go .
Gocha 15:03, 24 kwi 2014

Witam również. Ja już wcześniej wchodziłam na Twój wątek ale zapomniałam go zaznaczyć co niniejszym czynię i pozdrawiam. Trochę czasu zajmie mi przeczytanie Twojego wątku. A skąd jesteś?