Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe skarby

Ogrodowe skarby

asiach 15:08, 24 kwi 2014

Gdybyś uznała, że będzie za mało kulek, będzie za rzadki to z tych ogołoconych gałązek będą wyrastały nowe to możesz ich nie likwidować tylko "zagęścić".
dorciabe 20:05, 24 kwi 2014

Beatko stworzyliście piękny ogród. Strumyk dodaje niesamowitego uroku Roboty było ogrom, ale jakie efekty są

Macham
Maria667 11:01, 25 kwi 2014

Betka!
Brabant ok. Wygląda jak.... tuż po przycięciu. Teraz trzeba mu dać tylko czas
Mostek nad strumyczkiem jest naprawdę bajeczny. Pięknie to wszystko wygląda.
Pozdrawiam serdecznie!
Betka 22:38, 25 kwi 2014

Dziękuję Wam za spojrzenie na brabanta

asiach Dziękuję bardzo za obiektywne spojrzenie na brabanta no właśnie to moje pierwsze cięcie więc takie spojrzenie mi było bardzo potrzebne przyznam że brak mi tego widoku w wyobraźni "efektu za 2 lata" .
Skoro Ty mi piszesz że będzie ok, to ja wieżę bardziej doświadczonej osobie niż ja i ZOSTAWIAM to dzieło hihihi
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za rady

Ewa4 Zostawiam brabanta ....poczekamy zobaczymy

Maria667 Dziękuję brabantowi dam czas !! W sumie jestem ciekawa jak on będzie wyglądał za jakiś czas. Zastanawiam się też co posadzić w jego sąsiedztwie?

Pozdrawiam Was serdecznie
Betka 22:39, 25 kwi 2014

Gocha napisał(a)
Witam również. Ja już wcześniej wchodziłam na Twój wątek ale zapomniałam go zaznaczyć co niniejszym czynię i pozdrawiam. Trochę czasu zajmie mi przeczytanie Twojego wątku. A skąd jesteś?

Witam u mnie mieszkam 7 km od Łęcznej
pozdrawiam
Betka 22:43, 25 kwi 2014

dorciabe napisał(a)
Beatko stworzyliście piękny ogród. Strumyk dodaje niesamowitego uroku Roboty było ogrom, ale jakie efekty są

Macham

Witaj dziękuję za miłe słowa ! To prawda roboty było dużo za to teraz jestem bardzo zadowolona z efektu . Zresztą kto by się nie cieszył.... marzenie moje to piękny ogród I taki tworzę przynajmniej się staram żeby tak było !!!

Pozdrawiam
Ewa4 23:40, 25 kwi 2014

Byłam postalam na mostku pozachwycalam się i jest na co popatrzeć.
asiach 01:17, 26 kwi 2014

Jak na pierwszy raz , na pierwsze cięcie to jest super. I matka natura też była łaskawa dla Ciebie. Jest git. Ja już go widzę \
Pozdrawiam miłego weekendu
janina_zawada 06:10, 26 kwi 2014

Z mostka wszystko ładniej wygląda , nawet trawnik z zieleniał bez mleczy ..
Betka 20:46, 26 kwi 2014

asiach napisał(a)
Jak na pierwszy raz , na pierwsze cięcie to jest super. I matka natura też była łaskawa dla Ciebie. Jest git. Ja już go widzę \
Pozdrawiam miłego weekendu

Dziękuję Ci bardzo za słowa otuchy
Również życzę miłego weekendu