Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

babka 08:34, 12 maj 2016

Widoki, tulipany, magnolię całą w kwiatach podziwiam, ładnie tam masz u siebie
Straty w miskantach są i u mnie ale ML żyją, pomału ruszają. No co zrobisz jak nic nie zrobisz ?
Ewa4 19:48, 12 maj 2016

No widoki jeziora super a tulipki piekne
an_tre 21:26, 12 maj 2016

yolka napisał(a)
A ja dziś dzień zakończyłam spacerem, foty ciemne, nie umiem ustawić aparatu

ale pięknie...
pozdrawiam Jolu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Ivvvona 22:26, 12 maj 2016

Zajrzałam pooglądać wiosenne widoczki - te z ogrodu i z okolic przepiękne. Fajnie masz z tym jeziorem, zazdraszczam widoków. Co do traw to sporo strat jest po tej zimie. Mnie wymarzły Frosted Curls, a miskanty mizerne, ale coś odbija.
malkul 08:32, 13 maj 2016

yolka napisał(a)

siedze z otwarta gęba i głową zatopiona we wspomnieniach. dziękuję za ten obrzek
Milka 16:28, 13 maj 2016

yolka napisał(a)

Nie wyjdą - wyłażą z ziemi zgnite źdźbła, szkoda bo naprawdę miałam ładne ML.

Tulipany w energetycznych barwach mam od Ani z Kamiennego, w ub r. tylko kilka zakwitło, a w tym roku dały popis, a jakie wielkie kwiaty miały.

Nie wiem czy to cię pocieszy, miałam ogromne ML i w tym roku wszystkie jakieś biedne, a 3 nawet nie wyłażą. Widok zachodzącego słońca, to wspomnienie lat młodości, piękny; czy Rubens posadzony?
yolka 17:59, 13 maj 2016

Milka napisał(a)

Nie wiem czy to cię pocieszy, miałam ogromne ML i w tym roku wszystkie jakieś biedne, a 3 nawet nie wyłażą. Widok zachodzącego słońca, to wspomnienie lat młodości, piękny; czy Rubens posadzony?

ML ciągle nic... Rubens posadzony. Ale najbardziej cieszę się z deszczu, to dopiero drugi deszcz w maju, już nie dawałam rady podlewać, a doszedł jeszcze warzywnik
yolka 18:01, 13 maj 2016

Ivvvona napisał(a)
Zajrzałam pooglądać wiosenne widoczki - te z ogrodu i z okolic przepiękne. Fajnie masz z tym jeziorem, zazdraszczam widoków. Co do traw to sporo strat jest po tej zimie. Mnie wymarzły Frosted Curls, a miskanty mizerne, ale coś odbija.

Widoki zdjęciowe jakieś wyjątkowo udane bo jak pójdę nad jezioro to jakoś to wszystko inaczej widzę

Trawy muszę kupić nowe. przeżył tylko melaphartus, owies i hakone. Nawet kostrzewy do d...
yolka 18:01, 13 maj 2016

an_tre napisał(a)
ale pięknie...
pozdrawiam Jolu

Z wzajemnością
yolka 18:04, 13 maj 2016

Ewa4 napisał(a)
No widoki jeziora super a tulipki piekne

To takie jedyne radości u mnie, reszta gorzej, za dużo mam roboty