Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 11:40, 29 maj 2016

Wkleję fotki później, idę dziobowi ugotować jakiś obiad bo skrzeczeć zaczyna
ewsyg 16:59, 29 maj 2016

Jolu, jaka szkoda, że nie porozmawiałyśmy dłużej u Bożenki. Może dowiedziałabym się czy spotkałaś szuwarka

Było mi bardzo miło, przyznam, że Twoja twarz wyglądała mi dziwnie znajomo. Musiałam wcześniej widzieć Cię na innych zdjęciach.

Wybieram się do Kindzi, a ty ?
ryska 19:44, 29 maj 2016

Jolu mnie również było bardzo miło. To dopiero nasze drugie spotkanie a ja się czułam jakbyśmy razem biegały za szczawiem w dzieciństwie po polach i znały się od zawsze. Do zobaczenia
yolka 20:22, 29 maj 2016

ewsyg napisał(a)
Jolu, jaka szkoda, że nie porozmawiałyśmy dłużej u Bożenki. Może dowiedziałabym się czy spotkałaś szuwarka

Było mi bardzo miło, przyznam, że Twoja twarz wyglądała mi dziwnie znajomo. Musiałam wcześniej widzieć Cię na innych zdjęciach.

Wybieram się do Kindzi, a ty ?

No szkoda, miałaś za mały awatarek - nie poznałam.
Niestety do Kindzi się nie wybieram, choć poznałam ja osobiście w ub. r. w Pęchcinie, ale na pewno jeszcze będzie nie jedna okazja aby się zobaczyć.

Szuwarka niestety nie spotkałam i tu na okazję nie liczę Buziole
yolka 20:23, 29 maj 2016

ryska napisał(a)
Jolu mnie również było bardzo miło. To dopiero nasze drugie spotkanie a ja się czułam jakbyśmy razem biegały za szczawiem w dzieciństwie po polach i znały się od zawsze. Do zobaczenia

Należymy do tej samej bandy
yolka 20:26, 29 maj 2016

Luteczka napisał(a)
Witaj yolka, miło było Cię poznać
Ślicznie jest u Ciebie.
Pozdrawiam

I wzajemnie Ewo...
Mus nadrobić Twój wątek bo tylko poskakałam, ale kuchnia interesuję się dokładniej (tak jakbym gotować potrafiła)
babka 21:10, 29 maj 2016

Fajnej rodzinki się dochowałaś Jolu Miałam w ub roku próby zakładania gniazd wróbli pod podbitką. Niestety niefortunne miejsce sobie wybrały i wszystkie pisklęta i jajka na zmarnowanie poszły. Wyciągnęły chyba odpowiednie wnioski i w tym roku mamy spokój.
Spotkania fajna rzecz, dobrze że Wam pogoda dopisała
Mathildis 21:51, 29 maj 2016

Zdjęcia, bardzo znajomo wyglądają - czyli, choć pewności nie mam czy jakieś słowo zostawiłam, to na pewno tu zaglądałam
Na spotkaniu zamieniłyśmy tylko kilka słów, ale może następnym razem uda się to nadrobić

Cieszy takie podglądanie przyrody u mnie budki lęgowe ciut wyżej a z drabiną biegać mi się nie chce
yolka 21:58, 29 maj 2016

babka napisał(a)
Fajnej rodzinki się dochowałaś Jolu Miałam w ub roku próby zakładania gniazd wróbli pod podbitką. Niestety niefortunne miejsce sobie wybrały i wszystkie pisklęta i jajka na zmarnowanie poszły. Wyciągnęły chyba odpowiednie wnioski i w tym roku mamy spokój.
Spotkania fajna rzecz, dobrze że Wam pogoda dopisała

Pisklaki się wyprowadziły z gniazda i wreszcie mogę kawę wypić na tarasie.
yolka 22:05, 29 maj 2016

Mathildis napisał(a)
Zdjęcia, bardzo znajomo wyglądają - czyli, choć pewności nie mam czy jakieś słowo zostawiłam, to na pewno tu zaglądałam
Na spotkaniu zamieniłyśmy tylko kilka słów, ale może następnym razem uda się to nadrobić

Cieszy takie podglądanie przyrody u mnie budki lęgowe ciut wyżej a z drabiną biegać mi się nie chce

Spotkania fajne, ale przy tulu ludziach i takim ogrodzie do podziwiania, nie sposób z każdym dłużej porozmawiać.