Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

an_tre 19:28, 18 sty 2017

yolka napisał(a)
c.d. łabędzie

BAJKA
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
boguslawa_ma... 19:39, 18 sty 2017

Ale pięknie u ciebie,krajobraz jak z bajki
yolka 19:39, 18 sty 2017

pestka56 napisał(a)
Chciałam tylko zajrzeć i myk, uciec, bo tyle mam wątków do przeczytania, że już tylko obrazki oglądam Ale nie mogę.

Witam się więc ciepło bo aż mi się ciepło w serduchu zrobiło od urody tych widoków

Miło mi Ciebie gościć, oczywiście że nie bywamy wszędzie, nie da się, ja też zaglądam regularnie do zaznaczonych, a w innych bywam gościnnie przy okazji dyskusji lub aby właśnie skomentować coś wyjątkowego lub poradzić się w kwestiach ogrodowych. Pozdrawiam serdecznie
an_tre 19:40, 18 sty 2017

yolka napisał(a)
Będąc w Kruszwicy zrobiłam foto Mysiej wieży i choinki na Rynku (bąbki mają średnicę ok 0,5 m), śliczna choinka.
Zawołałam moją drugą połowę żeby sobie obejrzał twoje cudowne fotki, próbował mi wmówić, że to nie dzisiejsze
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 19:42, 18 sty 2017

ryska napisał(a)
Jola zamurowało mnie na widok tych widoków

Widoki, widoki, powidoki - Renatko wiem, że potrafisz widzieć

Edit.
Ale jestem nieuważna, przed chwila pisałam na pw.z Iwoną
yolka 20:12, 18 sty 2017

Basilikum napisał(a)
a ja sie jeszcze raz wrocilam, by napisac, bo wczesniej nie mialam czasu, musialam, przed zapadnieciem zmroku na podworku cos porobic i do owiec zajrzec.
Wspaniale widoki szadz jest piekna Jak to zima sobie radzi, nawet jak nie ma sniegu to i tak potrafi pomalowac nam swoim ulubionym kolorem krajobraz

Owieczki masz? ja myślałam, że te na zdjęciach to po sąsiedzku. Miałam do czynienia z owcami zawodowo przez moment, napiszę na pw.
yolka 20:13, 18 sty 2017

AsiaK_Z napisał(a)

U mnie podobne widoki "szadziowe" pięknie jest choć zimno

A ma być jeszcze zimniej, wolę jednak wiosnę
yolka 20:15, 18 sty 2017

an_tre napisał(a)
wiedziałam, że u ciebie znajdę dziś cudowne fotki
u mnie zabrakło słonka i błękitu nieba...

U mnie się słoneczko trafiło zobaczymy jak będzie jutro, mgła już jest
yolka 20:16, 18 sty 2017

boguslawa_madejska napisał(a)
Ale pięknie u ciebie,krajobraz jak z bajki

Byłam dziś też w Kruszwicy i chyba moje jezioro jest ładniejsze od Gopła
Basilikum 20:26, 18 sty 2017

yolka napisał(a)

Owieczki masz? ja myślałam, że te na zdjęciach to po sąsiedzku . Miałam do czynienia z owcami zawodowo przez moment, napiszę na pw.

nie sasiedzkie to nasze wlasne stadko. Mamy owce kamerunskie, obecnie jakies 45.