Jolaaaaa, u Ciebie już hortensje? Ogród wygląda .... WOW ostróżkowo mniam, moje już się kończy A w Twojej altanie mogłabym zamieszkać
Bardzo pięknie u Ciebie! Przetaczniki i przetacznikowce/ o ile sie nie pomyliłam/ tak jak i ostróżki -monumentalne!
Jola Twoje anabelki już białe??? Ostróżki nie do znudzenia bo cudowne Pięknie i cóż więcej mówić
Jolu u ciebie już kwitnie przetacznik?
Jolciu cudwnie mi u Ciebie ostrozki imponujące szalwia szok piekna i ta wisteria ile ma lat
To jakiś przekręt z tymi anabelkami, to niemożliwe jest U Ciebie Jolu ogród to jeden wielki kolor !
Jolu, jak się cieszę, że mam ostróżki od Ciebie, tylko u mnie słabsza ziemia i nie wiem czy takie urosną. A na zdjęciu poniżej widzę roślinkę z liśćmi podobnym kształtem do ostróżki, ale ciemniejsze kolorem i mają wybujałe pędy z żółtymi kwiatuszkami, co to to. Przesadziło się to do mnie od Ciebie, chyba razem z przewrotnikiem, bardzo ładnie rośnie.
Jolu, ostróżki masz śliczne, też kiedyś takie miałam, ale ciągle się łamały od wiatru, u ciebie stoją prościutko. Przetaczniki i funkie też piękne, ale altanka przebija wszystko
No nie...juz masz hortensje - to u ciebie klimat jeszcze bardziej ciepły niż we Wrocku Piekne te poduchy z szałwi, wszystko piekne..oczywiście U mnie szałwia Caradonna się kładzie bo wybujała a mała Deep Blue ma za mało swiatła i słabo kwitnie. Twoje szałwie to doskonałośc do jakiej ja dażę Fotka znad jeziora...ehhhh, piękna
Jolu pieknie w twoim niebieskim ogrodzie