Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

Ewa777 18:30, 16 lis 2017

Jolu,śliczne widoki na jezioro Bardzo malownicze i wyciszające
Widzę, ze nie odpuszczasz i nadal działasz ogrodowo
Margarete 23:43, 23 lis 2017

Skończyliście przebudowę okolicy tarasu ? Pogoda sprzyja. Fajnie będzie z tą różnicą dookoła tarasu. Barierka rzeczywiście niepotrzebna - u Jankosiu jest niski taras ale u mnie przecież jest wyższy i też barierek nie mam.
Pokaż jak wyszło.
eda 11:40, 28 lis 2017

yolka napisał(a)
Tutaj będą rododendrony, wiosną muszę rozsadzić
A wzdłuż tarasu donica, barierka idzie aut

Jajku Yolcia ty jak wiosna cały czas na topie podziwiam bardzo bardzo ja ogrodowo już poległam za zimno kości łamie ale jeszcze zerkam i chyba już pookrywałam a co nie to trudno a ty jeszcze działasz szacun buziakuję i obserwuję
ryska 20:14, 28 lis 2017

Jola w pierwszej chwili pomyślałam, że studnię budujesz
Nikita 21:36, 28 lis 2017

Zaglądam w oczekiwaniu na nowe fotki.
Buziaki przesyłam.
paniprzyroda 22:32, 28 lis 2017

jankosia 00:31, 29 lis 2017

yolka napisał(a)
Tutaj będą rododendrony, wiosną muszę rozsadzić
A wzdłuż tarasu donica, barierka idzie aut

Wiedziałam, że coś mi nie gra na tych fotach, ale nie wiedziałam co. I znalazłam Gdzie ty przepraszam masz ziemię z tych wykopów? To nienaturalne, że nie masz przy okazji takich dołów hałd wydobywczych obok

Donica będzie przylegała do ściany domu, dobrze zrozumiałam? I co tam planujesz sadzić? To na osi północ-południe będzie?
yolka 10:15, 29 lis 2017

jankosia napisał(a)

Wiedziałam, że coś mi nie gra na tych fotach, ale nie wiedziałam co. I znalazłam Gdzie ty przepraszam masz ziemię z tych wykopów? To nienaturalne, że nie masz przy okazji takich dołów hałd wydobywczych obok

Donica będzie przylegała do ściany domu, dobrze zrozumiałam? I co tam planujesz sadzić? To na osi północ-południe będzie?

Jankosiu, ziemia z dołów jest za płotem, u brata na ornym polu, doły są powiększone tz. jest jeden prostokątny
Donica będzie wzdłuż tarasu, na wolnej przestrzeni między kamolami a tarasem, nie wiem po co przywlekłam te kamole, oprócz tego, że latem lubię na nich siedzieć, wierzę że mają jakąś energię, Sądząc po tym jak się ostatnio czuję - nie mają Liatra i trawy zadołowane
yolka 10:18, 29 lis 2017

Margarete napisał(a)
Skończyliście przebudowę okolicy tarasu ? Pogoda sprzyja. Fajnie będzie z tą różnicą dookoła tarasu. Barierka rzeczywiście niepotrzebna - u Jankosiu jest niski taras ale u mnie przecież jest wyższy i też barierek nie mam.
Pokaż jak wyszło.

Jeszcze nic nie wyszło i mam zastój, jestem ssakiem który na zimę obrasta tłuszczem, tylko spać mi nie pozwalają, czekam na słońce, a od czwartku ma być śnieżnie. Już się boję (mam popołudniowe dyżury, sam na sam z 200 km)
yolka 10:21, 29 lis 2017

ryska napisał(a)
Jola w pierwszej chwili pomyślałam, że studnię budujesz

w dole jest jeszcze mniejsza dziura wielkości dużego wiadra, sypię tam kamyki i piasek, drenaż u mnie musi być, mam glinę