Skończyliście przebudowę okolicy tarasu ? Pogoda sprzyja. Fajnie będzie z tą różnicą dookoła tarasu. Barierka rzeczywiście niepotrzebna - u Jankosiu jest niski taras ale u mnie przecież jest wyższy i też barierek nie mam.
Pokaż jak wyszło.
Jajku Yolcia ty jak wiosna cały czas na topie podziwiam bardzo bardzo ja ogrodowo już poległam za zimno kości łamie ale jeszcze zerkam i chyba już pookrywałam a co nie to trudno a ty jeszcze działasz szacun buziakuję i obserwuję
Wiedziałam, że coś mi nie gra na tych fotach, ale nie wiedziałam co. I znalazłam Gdzie ty przepraszam masz ziemię z tych wykopów? To nienaturalne, że nie masz przy okazji takich dołów hałd wydobywczych obok
Donica będzie przylegała do ściany domu, dobrze zrozumiałam? I co tam planujesz sadzić? To na osi północ-południe będzie?
Donica będzie wzdłuż tarasu, na wolnej przestrzeni między kamolami a tarasem, nie wiem po co przywlekłam te kamole, oprócz tego, że latem lubię na nich siedzieć, wierzę że mają jakąś energię, Sądząc po tym jak się ostatnio czuję - nie mają Liatra i trawy zadołowane
Jeszcze nic nie wyszło i mam zastój, jestem ssakiem który na zimę obrasta tłuszczem, tylko spać mi nie pozwalają, czekam na słońce, a od czwartku ma być śnieżnie. Już się boję (mam popołudniowe dyżury, sam na sam z 200 km)