Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

yolka 16:42, 10 lip 2018

tulucy napisał(a)
U mnie pierwszy raz od lat udało się z kosmosami, siane do gruntu nie wschodziły, ginęły. W tym układzie roku wysłałam w domu i przepikowałam. I mam. Twoje śliczne... I liliowce - też uwielbiam

U mnie same sie wysiewają, tylko wtedy rosną w najdziwniejszych miejscach, ale kosmosom w moim ogrodzie wszystko wolno
gobasia 17:25, 10 lip 2018

Z tymi kosmosami to dziwna sprawa? u mnie rosną jak głupie po 2m wysokości a ze 3 kwiatki

Twoje piękne
an_tre 22:47, 10 lip 2018

Joluś czemu zatrzymałaś deszcz u siebie, do mnie już nie doleciał ...
Robi się masakrycznie sucho
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
adewzuol 10:16, 11 lip 2018

yolka napisał(a)

Ewelino, kosmosy rurkowe od ciebie zaczynają kwitnienie, słabo wzeszły, ale już mieć je będę, ten rok jest inny i nie wszystko rośnie tak jak powinno, w warzywniku wzeszły mi 4 pietruszki, słownie: cztery

Dla Ciebie kosmos

Cieszę się niezmiernie. Chodź bardzo je lubię, ograniczyłam znacznie w tym roku. Mąż się denerwuje, że sieją się wszędzie. Wolałabym, żeby rosły trochę niższe.

adewzuol 10:20, 11 lip 2018

Jeszcze odnośnie kosmosów zauważyłam, że jak podlewam je nawozem interwencyjnym do kwiatów balkonowych Substrala, to lepiej kwitną, mają zauważalnie więcej pąków, w tym roku nie podlewam tyle, to kwiatów jest też mniej.
babka 12:02, 11 lip 2018

Cześć U mnie pada... wreszcie W ogrodzie nic innego nie robię tylko leję wodę. W tamtym roku był nadmiar, w tym deficyt. Jakby nie mogło być po prostu umiarkowanie. A jak tam u Ciebie ?
MariaJ 17:01, 11 lip 2018

Cześć Kujawianka

Fajne masz powojniki - u mnie ich brak.

Liliowce też u mnie kwitną, tylko strasznie sucho.

Skąd wyrwałaś takie kosmosy? Cudne są.

Pozdrawiam

Maria J.
Kasiolaaa 17:07, 11 lip 2018

Kosmosy cudowne jak to sie stalo ze ja ich niemam
adewzuol 21:41, 11 lip 2018

Kotku, widziałam, że masz mieczyka abisyńskiego. Słyszałam, że bardzo ładnie pachnie. Potwierdzasz?
Mam posadzonego, ale u mnie jeszcze kwiatów nie widać.
yolka 16:30, 12 lip 2018

adewzuol napisał(a)
Kotku, widziałam, że masz mieczyka abisyńskiego. Słyszałam, że bardzo ładnie pachnie. Potwierdzasz?
Mam posadzonego, ale u mnie jeszcze kwiatów nie widać.

Potwierdzam,pachną intensywnie i ładnie. W drugim roku mojego ogródkowania też je miałam, były wprawdzie niższe, może inna odmiana,