Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

kamila66 21:00, 07 gru 2018

Dawno mnie nie było, zatęskniłam wpadłam odwiedzić ogrody, a trafiłam u Ciebie takie widoki. Pięknie, aż dech zapiera.
Rumianka 21:22, 07 gru 2018

yolka napisał(a)
[]

Fajny urlop...ale się uśmiałam, że nawet na urlopie motyw ogrodniczy był nieodłącznym elementem... my taczki używamy do innych celów, a tu...
jolanka 21:53, 07 gru 2018

Zazdrość mnie normalnie zeżera
Świetnie razem wyglądacie, nimfy słowiańskie
Wrażenia na pewno cudne, widoki jak widać na zdjęciach nieziemskie, kolory, aż czuć zapachy przez ekran
jankosia 22:27, 07 gru 2018

No dobrze, że chociaż ty wrzuciłaś trochę więcej zdjęć. Ale jeszcze nie skończyłaś dodawać, hę?
Super miałyście. Ale ta szkółka z palmami i kaktusami prawdziwy wyczes Przywiozłaś coś? W sensie jakieś nasionka albo szczepki? Tylko nie kłam
yolka 12:46, 08 gru 2018

jankosia napisał(a)
No dobrze, że chociaż ty wrzuciłaś trochę więcej zdjęć. Ale jeszcze nie skończyłaś dodawać, hę?
Super miałyście. Ale ta szkółka z palmami i kaktusami prawdziwy wyczes Przywiozłaś coś? W sensie jakieś nasionka albo szczepki? Tylko nie kłam

Jankosiu, miałyśmy zamiar zabrać łupy, ale atrakcje ostatnich dni spowodowały, że myślało się o zupełnie czymś innym. Zabrałyśmy skarby plaży i oceanu, zwłaszcza, że z CV jeszcze wolno robić to legalnie. A sadzonki rosły na ulicy

U nas pomiędzy kostką wyrasta zielsko i trawa, a tam palmy
Propozycja kompozycji do donicy

Basilikum 12:47, 08 gru 2018

ale fajny urlop ciesze sie, ze tak sie udal tylko nie rozumiem dlazego palmy nie kupilas w tej wspanialej szkolce hihi
yolka 12:50, 08 gru 2018

jolanka napisał(a)
Zazdrość mnie normalnie zeżera
Świetnie razem wyglądacie, nimfy słowiańskie
Wrażenia na pewno cudne, widoki jak widać na zdjęciach nieziemskie, kolory, aż czuć zapachy przez ekran

Wierzysz, że ryby na molo nie miały mocnego zapachu, pewnie z powodu silnego wiatru, kwiaty piękne ale nie pachną.
Zieleń cały rok taka sama. A u nas wiosna ma tysiąc odcieni zieleni a jesień odcieni żółci, czerwieni, rudości. U nas tez jest pięknie - tylko patrzeć
yolka 12:52, 08 gru 2018

Basilikum napisał(a)
ale fajny urlop ciesze sie, ze tak sie udal tylko nie rozumiem dlazego palmy nie kupilas w tej wspanialej szkolce hihi

Już nic nie zmieszczę
yolka 13:01, 08 gru 2018

Rumianka napisał(a)

Fajny urlop...ale się uśmiałam, że nawet na urlopie motyw ogrodniczy był nieodłącznym elementem... my taczki używamy do innych celów, a tu...

Ja też
yolka 13:02, 08 gru 2018

kamila66 napisał(a)
Dawno mnie nie było, zatęskniłam wpadłam odwiedzić ogrody, a trafiłam u Ciebie takie widoki. Pięknie, aż dech zapiera.

Cieszę się, że zaglądasz