Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród przy lesie początek 2012/2013

Ogród przy lesie początek 2012/2013

Agania 21:21, 28 mar 2014

Zobacz tę róże na mojej pergoli, twoja wygląda tak samo, to Parade
Gardener27 21:38, 28 mar 2014

renatamama3 napisał(a)

A chcesz już kwitnące ?
Tanie bukietowe są w Jaworniku po 10 zł .

Tak się zastanawiałem czy są już w sprzedaży kwitnące na giełdzie bo bliżej świąt chciałbym nabyć bo ostatnio widziałem w Obi to kosztowały ok 40 zł a w Ikea są po 25 zł W szkółce u mnie też są w tej cenie ale bez liści o tej porze
Gardener27 19:00, 29 mar 2014

Renatko byłaś na tych zakupach Jak spędziłaś dzisiaj dzionek? Pozdrawiam!
Gardener27 19:32, 29 mar 2014

Dzięki za odpowiedź Pozdrawiam!
renatamama3 19:34, 29 mar 2014

Gardener27 napisał(a)
Renatko byłaś na tych zakupach Jak spędziłaś dzisiaj dzionek? Pozdrawiam!

Napisałam u Ciebie co do,horti.Dzionek był pracowity ,najpierw zakupki na giełdzie ,koszyczek do kogutka ,bratki ,latarenki solarne ,saletra 5 kg.Zakupy w Lidlu ,ciepłe bułeczeki i drożdżówek na śniadanie .W domu szybka kawa i śniadanko ,odkurzanie domku ,ścieranie kurzy ,umyłam okno w kuchni zmieniłam zasłonkę i fru do ogrodu ,sadzenie bratków ,nawożenie ,bo ostatnio brakło mi nawozu ,podlewanie ,rozdzielałam naparstnicę z 1 sztuki wyszły 4 sztuki ,obiad ,mycie podłóg ,wieszanie prania ,zrobiłam tartę .
A teraz siedzę na necie po kąpieli .

Gardener27 19:41, 29 mar 2014

Jejciu ale z Ciebie pracowita pszczółka ! Ja podziwiam takie kobiety które pracują, zajmują się domem, dziećmi i jeszcze ogrodem Jutro musisz zrobić zdjęcia koszyczka z bratkami Ja dzisiaj też od 6 rano siedziałem na rabatach w ogrodzie ale nie byłem sam bo sąsiad szalał traktorem na roli więc było mi raźniej Kupiłem nasiona naparstnicy i będę siał ale dopiero zakwitnie na następny rok
kasiek 19:51, 29 mar 2014

Oj skad ja znam taki harmonogram prac między domem, dzięcmi a ogrodem- powiem jedno - nigdy w życiu człowiek nie jest tak zorganizowany jak w tych latach
renatamama3 20:11, 29 mar 2014

Gardener27 napisał(a)
Jejciu ale z Ciebie pracowita pszczółka ! Ja podziwiam takie kobiety które pracują, zajmują się domem, dziećmi i jeszcze ogrodem Jutro musisz zrobić zdjęcia koszyczka z bratkami Ja dzisiaj też od 6 rano siedziałem na rabatach w ogrodzie ale nie byłem sam bo sąsiad szalał traktorem na roli więc było mi raźniej Kupiłem nasiona naparstnicy i będę siał ale dopiero zakwitnie na następny rok

Mam ten plus ,że od 3 lat jestem na razie w domu ,wcześniej małe dzieci ,potem kilka lat własna działalność ,niestety M ma do du.y godziny pracy raz na 7,30 do 15.30 raz na 3 w nocy ,bo jest akcja serce i musiałam zawiesić DG,bo rynek się ,popsuł a Zus ponad tys a po drugie młodzi za mali ,żeby iść do szkoły 1,5 km sami .Może założę szkółkę ,żartuję .
renatamama3 20:14, 29 mar 2014

kasiek napisał(a)
Oj skad ja znam taki harmonogram prac między domem, dzięcmi a ogrodem- powiem jedno - nigdy w życiu człowiek nie jest tak zorganizowany jak w tych latach

Kasiu ,jedno odpadło zabawa z nimi ,teraz z kolegami ,albo grają w nogę czy siatkę w 3 .Dziś miałam na ogrodzie 6 .A kilka lat temu trzeba było się z nimi jeszcze bawić tera można poczytać książkę czy coś w necie .
Gardener27 20:21, 29 mar 2014

renatamama3 napisał(a)

Mam ten plus ,że od 3 lat jestem na razie w domu ,wcześniej małe dzieci ,potem kilka lat własna działalność ,niestety M ma do du.y godziny pracy raz na 7,30 do 15.30 raz na 3 w nocy ,bo jest akcja serce i musiałam zawiesić DG,bo rynek się ,popsuł a Zus ponad tys a po drugie młodzi za mali ,żeby iść do szkoły 1,5 km sami .Może założę szkółkę ,żartuję .

To faktycznie nie masz lekko ale dajesz radę i to najważniejsze