Reniu pięknie pokazałaś Lanckoronę ..to moje miejsce z duszą.. które odwiedzam bardzo często..
Brama Krakowska ....ko by nie znał tych miejsc ..ech cudne klimaty i takie ...nasze..
a w Twoim ogrodzie jest jesień..piękne dekoracje ..a róża mnie zauroczyła
Kasiu ,dzięki ,ściana nie wiadomo jak długo jeszcze będzie ,bo to stary sad ,ale wiem ,że właściciel co ma tą działkę w gminie stara się o WZ ,i pewnie sad wytnie ,mam nadzieję ,że do tego czasu moje drzewa już będą spore .pozdrawiam
Ale ,mnie tu nie było ,czasem sobie weszłam zobaczyć co na ogrodowisku ,poczytać niektóre wątki .
Ogród ,mam nie całkiem wysprzątamy ,ale co tam można wiosną to zrobić ,jeszcze paczkę tulipanów mam do wsadzenia .
Robiłam sobie różne inne rzeczy byle nie ogród ,tu zrobiłam min które musiałam ,byłam np.3 razy po 3 godziny w klasie mojego syna na lekcjach i robiliśmy różne cudności na kiermasz szkolny ,robiłam równie remoncik u syna w pokoju ,urodziny syna ,kolejne urodziny (córy ) przede mną .pozdrawiam
Macham, Renatko, właśnie ze dwa dni temu myślałam o Tobie Przypomniałam sobie, ile różności kiermaszowych robiłaś rok temu... No i proszę, znowu przygotowania na kiermasz
Zachwycaliśmy się ostatnio wiankowaniem u Cioci Gosi, to może w przyszłym roku byśmy coś pomyśleli? Ty wprawę już masz sporą